Tidsinställt

Idag fylller Adam år så jag kommer antagligen att vara upptagen. Kommer ett inlägg om inspiration imorgon.
 

Inspiration


Hjärta

Sitter och smaskar på min matlåda vid institutionen. Ganska lugnt här, har haft min redovisning och fick ingen rest. Yey. Beger mig snart hem för att fira 10 månader med min älskling.
Tjuvlyssnat.se

En klass diskuterar litteratur med en lärarstudent ~23.
Lärarstudenten: Vilka här har läst Twilight?
Tjej ~16: Vadå, har de skrivit en bok om filmerna? Oh my god, vad löjligt! Bara för att folk ska börja läsa…

Ny design

Tänkte att det behövdes en lite mer vintrig design. Kanske lockar fram snön, vem vet.
 

27 november 2012

Hejsan
Adam har åkt till skolan och jag sitter här hemma ensam. Gick ut och matade fåren, så söta. Det är en, Renée, som inte äter så bra. Därför har vi börjat mata henne med flaska och nu blir hon som galen när man kommer in. "Var är flaskan?!?!?!?!".

Nää, nu ska jag hugga in med lite skolarbete. Skissande står på schemat, inte helt fel det.

Rita

Ska rita hela den här veckan. Det är jättekul! Har kanske gjort 20 skisser idag bara. Var ute och strosade i Uppsala för att hitta i
intressanta platser att skissa. Hittade massor. Sitter och värmer mig med en varm choklad nu, det var kallt ute.

25 november 2012

Tjaao
Sitter och väntar på Adam som har spelat match idag. Det luktar nybakade bullar här hemma hos honom så det blir fika sen när han kommit hem som borde vara om mindre än en halvtimme. Sen ska vi antagligen fortsätta med Geveholm-marathonet. Har bara 3 avsnitt kvar dock. Lite tråkigt att det är så få avsnitt kvar dock, det är så spännande! Haha.

Kalla väntetider

Väntar på bussen till Adam i Tierp. Det är ganska kallt. Längtar inte till när det blir ännu kallare och jag måste stå här. Snart blir det i alla fall fredagsmys och imorgon ska vi ha Mysteriet på Greveholm-marathon. För att värma upp inför årets julkalender.Varmt teSitter med tekoppen och skriver på presentationen av sandmodellen. Tvn står på i bakgrunden, nått läskigt spökprogram.. Huha.

Första uppgiften färdigKlar med sandmodellen vilket betyder att jag kan åka hem. Ledig imorgon också. Får sova ut istället för att gå upp klockan fem som jag annars skulle ha gjort.

Sitter på bussen in till centrum nu. Såhär tråkigt väder är det i Uppsala.Ska i alla fall vidare till Tierp sen för att möta upp Adam sen.

20 november 2012

Om 10 dagar blir det födelsedagskalas i Söderfors. Liten ska bli stor.

Idag har jag stirrat på höjdkurvor nästan hela dagen, filade lite på modellen mot slutet. Det var betydligt roligare. Det som jag ska fortsätta med resten av veckan också.
Sitter nu på bussen och hoppas att jag ska hinna med tåget som går 20 över fem. Massa folk som ska på och av hela tiden så det är mycket osäkert. Vill bara hem till Adam och vila.

Bäst att sluta nu innan jag blir allt för åksjuk.
Hejs!

Skola

Tja
Började en ny kurs idag. Ska göra mitt hemlandskap i modellsand den här veckan. Börjar med själva modellandet imorgon. Idag har jag skrivit ut kartor för att det ska se så verklighetstroget ut som möjligt. Fanns inte så mycket mer att göra efter det så jag väntar på stationen nu. Bussen går 20 över fyra. Ska hem, äta och träna för att sen bege mig till Adam.


Israel & Wii


Mamma kom hem från Israel inatt. Med sig hade dom här sakerna.


Just nu spelar jag och Adam wii. Snart ska vi äta kalkon. Mums!


Dagens eftermiddagsfika


Såå bra

Ojoj, gillade verkligen filmen. Tror faktiskt att det är min favorit av de fem filmerna.Sitter i soffan och myser med min älskling i väntan på resultatet i X-factor. Känner mig helt slut efter en tenta i tisdags ochredovisning idag, så blir väl sängen snart.

TacobarHar lunchat på tacobar med Adam nu. Ska virra runt i stan nu innan bion.

Caio

Finally

Imorgon ska jag äntligen få se sista filmen. Blir som en liten belöning till mig själv. Hade första och sista tentan för den här terminen i fredags. Hoppas i alla fall att filmen är bra. Har försökt undvika trailern för att det ska bli en så stor överraskning som möjligt. Inte lätt när den spelas upp innan vaje biofilm jag varit på den senaste tiden..
 

Goder morgen

Sitter och skriver från Adams dator nu. Han åkte till skolan fr ca 2 timmar sen och jag fortsatte att sova. Frukost nästa, fick en saffrans-risifrutti av Adam igår. Som jag har letat efter den! Ska bli spännande att smaka.

'Bildbomb!

 
En fruktpaj som jag slängde ihop igår. Krusbär, hallon och äpple. Den blev mums!
 
Små prinsessbakelser till fars dag.
 
Grundvattenövning på SLU (min skola).
 
Jordartskännedom, SLU.
 
Fick följa med Adams familj på invigningen av Friends arena.
 
Studiebesök - Hammarby sjöstad.
 
Studieresa till Dalarna 2 dagar.
 
Sålde honung på höstmarknaden.
 
Ritade illustrationsplaner i skolan.
 
Har gått på bio måånga gånger de senaste månader. Popcorn är ett måste.
 
Den goda platsen.
 
Promenad i Söderfors med Adam.
 
Syster fyllde 17 år, jag bakade tårtan.
 
Firade ett halvår i Stockholm på Gröna lund.
 
Övernattade på Victoria tower, högt upp!
 
Planerade tågluffningen två dagar innan avfärd.
 
Åkte till Furuvik och hade roligt.

'Var dett tag sen

Halli hallå!
Kom nyss på att jag faktiskt har en blogg. Den har legat nere ett tag nu och vi får se om det blir någon ändring på det nu. Fick ett litet bloggsug. Designen på blogg.se är lite ny för mig, men jag kommer väl på hur det fungerar så småning om.
 
Sitter just nu och knåpar med en redovisning som jag ska ha om gården jag bor på. LÄngtar tills jag kan börja med att fixa i powerpoint. Det är roligt.
 
Nu är det i alla fall lunchdax!
See you