Sandra 10 juli 2013

 

Louise 2 juli

 

Middag med Lölö

Inte träffats på länge så vi hade massor att prata om!


Känner du dig liten och ensam?

Stora saker som händer i livet just nu. Spännande! Hedvig, en klasskompis till moi, tipsade om en cool konstnär som tar modelltågsmänniskor och placerar dom ute i verkliga världen för att sen ta en bild. Han kallar den "Känner du dig liten och ensam?"
 
  
http://www.blish.se/posts/kanner-du-dig-liten-och-ensam/

Instagram

 

Louise 2 juli

 

Louise 2 juli

 

Njuter av ledighet

I måndags förra veckan var det inlämning av bostadsgården. På torsdagen var det hemtentainlämning och redovisning av bostadsgården. Fredag - ny kurs börjar, formlära. Hektisk vecka! Men den här helgen har jag inte pluggat alls, så skönt! I fredags firade jag och några kompisar att kursen var slut med pizzabak och utgång. Igår var det lördagsmys med film och en låång sovmorgon. Och idag stod klockan på 7:30. Då väntade en shoppingdag i Gränby med syster. En timme efter att vi hade kommit hem bar det av till träningen - afrodans. Roligaste träningsformen! Så, fullspeckad helg men inget plugg. Just how I like it.
 
 

Bilder från the school

 

Instagram (märks att jag suttit på ritsal en hel del)

 

En promenad
Marknad

 
 

ÄNTLIGEN

Gaah, sorry! Jag har varit så upptagen de här två veckorna. Ritat en bostadsgård i skolan och det har varit så mycket jobb! Men för en timme sen lämnade jag äntligen in förslaget. Woho! Så du är det bara redovisning och en liten hemtenta på det. Så ikväll ska jag njuta av att göra vad jag vill innan jag tar itu med resten.
Maj

Här kommer två vääldigt försenade bilder från när jag och Adam var i Stockholm och körsbärsträden blommade i Kungsträdgården. Vackert!
 

Utgång med Adam & Elina