Filmmys


Tåg


Nu tar jag helg


Skoldag utomhus, -20 grader


Smart

Böt nyss ut ett element som jag har i rummet eftersom att det inte fungerade, trodde jag i alla fall. När jag skulle bära ut det såg jag att kontakten inte var i. Haha, böt ut det ändå.

Söt


15 januari 2013

Gaah, skriver nästan alltid 2012 istället fö 2013! Har inte skrivit på ett tag nu. Det beror på att jag har varit upptagen i helgen och sjuk igår. Men nu var det dags att ta itu med bloggen igen.
 
Har en vecka utan hemmaplugg, ledig idag till och med. Skulle bara mejla lite frågor till några lärare. Nu sitter jag och läse om hur man ska göra en portfolio. Intressant faktiskt. Facebookmöte klockan sju också, måste fixa lite saker innan dess.

Mamma på SLUs hemsida

Skulle kolla en grej på SLUs hemsida och såg en stor bild på mamma på förstasidan. Det var en kul överraskning.
 
 

Megamys

Kursavslutningen igår tog kortare tid än planerat. Så vi bestämde oss för att gå på bio när vi ändå skulle vänta sju timmar i Uppsala. Sune i Grekland, som var helt okej. I alla fall om man jämför med alla dåliga tidningsresencioner den har fått. Blev en räkmacka till middag efter det. Sen gick vi till Stadsteatern för att se på Sound of Music! Som var megabra, ville inte att den skulle ta slut. Fast det kanske beror på att jag gillar filmen så mycket. Har nu fått upp ögonen för teater. Vill se mer! Kom hem runt halv tolv sen och kände att vi hade haft en megamysig dag.
 
Snart ska jag ta med mig kameran och gå till IP. Adam spelar match igen och jag försöker lära mig mitt nya objektiv samtidigt.
 

Studiebesök

Studiebesök idag klockan ett så jag har en ledig förmiddag. Känner mig väldigt effektiv: har betalat räkningar, sorterat pappaer och satt in det i en mapp, gått igenom mina foton på datorn (fotobok 2012 på g), packat väskan och beställt lite saker. Ibland är det bra att ha en pojkvän som ska upp tidigt. Annars hade jag ju aldrig hunnit med det där.

Imorgon är det i alla fall kursavslutning vilket är jätteskönt. Sen en workshopvecka helt utan plugg hemma. Just det, ska på teater imorgon också. Det ni!

Otursdag

Bestämde mig för att åka tidigare till skolan idag och skriva klart mitt pm där. Kom till skola runt två timmar senare och märkte att jag inte hade med mig mitt USB. Gr8. Sen visade det sig att jag hade glömt skisserna som skulle scannas in också. Vilken underbar dag. Hade kunnat skicka in det nu om jag hade tagit med mig rätt saker.

Årets första träning

Kom nyss hem ifrån årets första träning. Jobbigt men såhär efteråt känns det skönt. Belönar mig själv med en god fruktsallad (förutom ananasen...). Snart är det dax att hämta Adam också. Sen ska han få se sin julklapp. Äntligen!

Disneykväll

Tonight is Disneynight! Kvartetten från gymnasiet ska återförenas en gång innan Sandra flyttar till en annan del av Sverige. Blir pizzabak, disneyfilmer och massa gottigottit att äta.
 

Snöcykling

Har cyklat på snö och is för första gången idag. Jag vet, jag vet. Ovanligt seg. Det gick iaf bra. Långsamt men bra.

En sammanfattning...

... av det som har hänt sen den 27 december. 
 
Den 27 efter bion åkte vi hem till mig och filmmös, bakade, lagade mat med mera fram till på nyårsafton. Då tåg vi bilen hem till Adam för det traditionella nyårsåket med skridskor. Det var jättemysigt, fick julkänsla på grund av all julmusik som spelades. Och efter två tidigare tillfällen av skridskolektioner med älskling (ett i februari 2012 och ett nu i december) kände jag mig inte så hemskt dålig där på isen.
 
Sen snyggade vi till oss lite innan det bar iväg hem till Sandra och hundarna. Firade med vännerna och älskling, hur mycket bättre kan det bli? Vid tolvslaget gick vi ut för att tända våra thailycktor. Det gick väl sådär.. Vinden var för stark så det gick nästan inte att tända dom och nä vi väl hade gjort det så brann den ena upp och den andra slocknade uppe i luften. Yeey. Men det var en rolig start på året i alla fall.
 
Nyårsefterrätt - Emelies saffranspannkaka. 
 
Dagen efter, tisdag, åkte vi hem till mig igen för att lämna bilen. Åt en jättegod räkmacka där på kvällen. Sen blev det film igen, denna gång Sagan om Ringen 2. På onsdagen var jag tvungen att åka in till Ultuna för att hämta en bok som jag hade lånat. Så vi passade på att gå på bio nä vi ändå var där. Denna gång blev det The Hobbit. Märkte inte av att den var så lång som den var och längtar nu efter en fortsättning.
 
Lunch på Rififi.
 
De obligatoriska biopopcornen.
 
Efter det åkte vi hem till Adam igen eftersom att hans träning började igen. Så nu sitter jag här igen och väntar. Den här gången har jag dock något att göra. Blogginlägg och en uppgift till skolan om hur grupparbetet som vi hade på slutet gick. Ska ta tag i den nu.

Dagens bild

Tog inte några dagens bilder den sista veckan i december. Tråkigt men sant. Ska i alla fall försöka fota mer "vackra" bilder också. Så att det inte bara blir vardagsbilder. Fick ett teleobjektiv i julklapp också så har fotat lite med det. Adam har match på lördag så det blir ju ett perfekt tillfälle för moi att fota lite. Första bandymatchen jag ser honom spela också. Illa!