'Elina del 2

'Långhelg

Ååh, äntligen helg! Jobbig vecka med massa prov. Ganska säker på att jag har klarat dom också. Duktiga jag. Var nyss ute och fotade lite i det fina och mycket varma höstvädret. Vackert.

'Höstmarknad

Yes, höstmarknad. På en sån har jag stått idag tillsammans med mamma och Ida. Vi har sålt massa honung. Kul men kallt. Blir nog inte varmare på julmarknaden sen heller. Känner att jag borde plugga lite nu också. Hela dagen har ju bara försvunnit.


'Elina del 1

'Studentkryssning

Yes. Då var studentkryssningen bokad också. Satt nästan en hel lektion och höll på med det där utan att läraren sa till. Tyckte nästa lite synd om honom då ingen lyssnade. Men det var faktiskt lite läskigt, tänk om hytterna hade tagit slut? Huha. Inget man vill riskera.

'Louise del 1

'We did it

Tjolalong luftballong.
Nattvakan gick bra, vi höll oss vakna. Färgade Sandras hår, spelade spel och massa andra saker. Inte var jag trött dagen efter i skolan heller. Trölttheten kom idag istället. Ojojoj, tror jag måste lägga mig och sova en stund. Bilder och sånt grejs kommer senare. Antagligen.

Åkte världens coolaste bubbla till skolan idag också. Linn som har skaffat körkort. Snart är det min tur. Sen var det en helt okänd människa som frågade om jag ville ha skjuts hem idag från busshållplatsen. Snällt tycker jag.


'Nattvaka

Bäst att lägga sig i tid today. Blir nattvaka imorgon med girls, ska vara vaken heela natten, ujuj. Blir nog kul att prata med oss sen på torsdag. Tur att man bara har en lektion den dagen. (a) Får se vad vi kan hitta på för kul. Ut på havet skulle vi i alla fall, låter lite kallt tycker jag.
Wish me luck.

'The lovely four

'Sten, tvål, gurka

I fredags åkte le gäng till Gävle för att fira Sandra. Bättre sent än aldrig.. Det blev en trevlig kväll med bowling, ledtrådar och mat.

'Blått är blått


'Swatch

Mamma och pappa var i Frankrike förra veckan. Dom kom hem med denna cooliga sak. Me like.


'Picture perfect

Blev ingen sovmorgon för lilla mig idag. Åkte in tidigt istället för att fota Louise. Lägger in bilderna nu, massa kulig redigering väntar. Och lite plugg.


'Vackert så vackert


'Merci du

Elina tog idag, efter många rymningsförsök från moi, ut mitt örhänge. Den lilla ungen var bra på att ta ut det också. Du borde jobba heltid med skiten Elinus. ;) Det var i alla fall på tiden. Har försökt och misslyckats måånga gånger. Svårt sånt där. Haha.

Voilà