Julbord bilder

Ååh, det var så fint julpynt där borta i Furuvik. Nu är jag verkligen redo inför första advent på söndag. Det som saknas är en julgardin till vardagsrummet.

Just nu sitter Adam och jag på ett konditori i Uppsala och väntar. Snart bär det av till Fyrishov och basket!


Sandra 10 juli 2013

 

Jaa!

Klar med labbrapporten och dagens uppgifter. Sitter nu i tåget påväg hem. Imorgon blir det tårtbak och basket med älskling. Har aldrig varit på en basketmatch så det ska bli kul, hoppas jag. Heja Uppsala!


Julbord

Woho! Slutat för dagen vilket betyder... JULBORD! Mums, hoppas jag blir hungrig snart för just nu är jag bara sugen. Det är 3 timmar kvar så lite hungrigare borde jag hinna bli. Jag hade inte tänkt äta nött juligt (typ julmust och sånt) innan första advent men idag får vara ett undantag.

Firande av tre små (nu stora) systemåringar


Instragram

Har bakat massa bröd och annat gott för att fylla frysen. Det är superkul med mat; kolla på veckans erbjudanden och planera vad man ska äta utifrån det. Vi har också skaffat ett gemensamt konto på ICAbanken, ICAstudent.
 
 

8:15

Började 8:15 hela förra veckan vilket betyder att klockan står på 5:50 på morgonen. Den här veckan ser det dock bättre ut, tror bara jag börjar tidigt två dagar. Sen 10:15 resten = sovmorgon!Instagram - lägenhetsmys

 

It's friday

Hallåj.
Idag var det en till kortdag i skolan, 8:15-12. Tog bussen hem och gick ut på en promenad med Aila efter lunchen. Sen hämtade jag Ida och nu sitter jag ock pluggar. Om 40 minuter kommer Adam hem och då åker vi till Uppsala och kolla på bio, Hungerspelen 2. Mysfredag i stan helt enkelt.

Min älskling

 

Pluggtorsdag

Slutade tidigt idag, en föreläsning från 8:13 till 10:00. Åkte hem (till lägenheten - wiii!!) och åt lunch med Adam. Sen dess har vi varit duktiga och pluggat. Jag har testat mitt nya gräddkolate - gott! Snart ska vi laga middag - pasta med kyckling- och baconsås. Fördelen med att ha flyttat hemifrån - man kan äta det man vill. 
 
 
 

Rise up

 

Sandra 10 juli 2013

 
 

Instagram @ebbaij

 
 
 
 

Sandra 10 juli 2013

 

Flyttning pågår