Små citroner

Plugg plugg. Tenta på torsdag.
Om två timmar rullar Adam in i Uppsala. Vi ska nämligen titta på Små citroner gula. Skönt start på helgen och en välbehövlig paus i plugget.

Kärleksört

"Puss på dig själv min kärleksört <3"
Det här meddelandet från Adam fick mig att le. Det passade så bra när jag satt och nötte in olika träd på latin.Prunus avium, Prunus spinosa, Betula pendula, Salix cinerea..

Aila

 
Nu drar vi till Järvsö och åker skidor. Baaj!
 

Shoppat loss

Sådär, nu är man påväg hem till Adam. Imorgon är det redovisningar, på tisdag likadant. En hemtenta ska in på onsdag och sen är kursen slut. Missade det tidigare tåget precis så jag passade på att införskaffa lite saker. Almanacka, pennfodral och skissblock. Duktigt av moi. Nu är det iaf dax att skriva in allt i kalendern.

Minihelg

Väntar på bussen efter en lång och ganska jobbig (huvudvärk) skoldag. Gjort presentationerna i Powerpoint, Prezi och InDesign. Redovisning på fredag och tisdag. Men nu fick jag ledigt imorgon vilket är perfekt eftersom att Adam också är hemma då. Hehe, mini-mys-lördag!

...

Har hänt lite saker här hemma. Vår älskade hund har lämnat oss. En liten valp flyttade in igår. Otroligt söt. Känns bra att ha en hund i huset igen.