Valborg

Innan jag började på Ultuna trodde jag att man bara firade valborg. Men tydligen så firar man skvalborg (igår), kvalborg (idag), valborg (imorgon) och finalborg (onsdag).

Idag ska i alla fall kvalborg firas inne i Uppsala med klasskompisar och Adam. Vi åker om 2 timmar. Sen ska vi upp klockan 6 imorgon för att åka till Uppsala igen. Där väntar ankrace, flottränning, champagnefrukost, grillning mm.

20 år

Nu är det en vecka sen jag fyllde tjugo år.Mitt första gestaltningsförslag

Jag håller på med mitt första gestaltningsförslag i skolan just nu. Det är väldigt kul! Har sprutat massa idéer nu de första tre dagarna. Så nu har jag två idéer som jag måste välja mellan på måndag och det kommer inte att bli lätt eftersom att jag gillar båda. Dessutom är dom väldigt olika varandra, den en med mjuka former och den andra men enbart hårda och raka kanter.. Det är i alla fall väldigt kul att gå till skolan sånna här perioder när man bara får sitta och skapa hela dagarna.

12 april 2013

Efter skolan mötte jag upp med Adam och sen gick vi och käkade på Max. Innan det, när vi var vid stationen, kom det massor med människor som var utklädda till koner.. Skumt! Dom syntes verkligen. Undrar om det var någon protest eller demonstration. Kan ju inte ha varit nollning eftersom att det är april och det är väl inget program som startar då.
 
Sen träffade jag på Lollo och Vanya på stationen. Det var trevligt men oturligt att vi skulle med bussen några minuter senare bara. Hann bara med ett hej typ.
 
Förövrigt så är det 9 dagar kvar tills jag fyller 20. Mina sista dagar som tonåring nu alltså.
 

Ny design


Äntligen!

Jag är klar med mitt påskarbete! Woho. Hade en hemuppgift som gick ut på att man skulle välja en del av en trädgård eller park och sedan skissa av den och göra en akvarell men något utvalt motiv. Eftersom att jag valde en plats här hemma så har jag typ haft påsklov sen i torsdags nu. Det är ovanligt för universitetet, i alla fall på SLU för min del.
 
Nu är jag i alla fall klar och klockan 10 åker jag mot Gävle för att möta upp Adam och sen titta på Trollkaren från Oz. Wihoo.