'Flower power

Första dagen gick bra, var lite trött. Skrattade mycket, som vanligt. Slänger in några bilder.



'Concombre

Ojoj, gick igenom bilderna och märkte att det var många som jag ville lägga upp i bloggen. Börjar med gurkbilderna och nån kiwi.





Den flyger!!


'Gurka och kiwi


'Sista dagen

Sitter och kollar på skidor. Försöker plugga lite svenska samtidigt men det går inte så bra. Har franska att göra också. Trevligt sätt att spendera sista dagen på lovet. Plugg plugg plugg.

'Ring ring

Hittade två ringar i fredgas. Kamera, prefekt. Haha, har ett kamerahalsband också.


'Hejhå


'Skidor part 3

Inga skidbilder här, men dom togs dagarna vi var där i alla fall.



Här sov lilla jag.





Glasögon?




På väg hem igen.

'Morgonmänniska?

God morning.
Gick upp typ åtta varje morgon när jag åkte skidor och jag antar att det sitter kvar. Vaknar åtta och kan inte somna om. Men det är väll ganska bra också, lättare att komma upp sen på måndag när skolan börjar igen.

Filmen igår, Min låtsas fru som det till slut blev, var lovely. Ida och jag skrattade ganska mycket. Huhu, hann med bussen också utan att behöva stressa. Nu ska jag ner och äta frukost och slå in en liten present kanske.


'This or that

Hallihallå. Blir Gullivers resor eller Min låtsas fru. Men måste börja plugga nu så jag hinner med nått innan vi åker. Känner mig lite stressad.

'Skidor part 2

God morgon solstrålar. Nu ska jag ner och fråga om Ida vill gå på bio med moi ikväll.








'Skidor part 1





Upp: Ida
Ner: Moi



Kolla coola sagoträden.



Vadå vackert?



'Home, cold home

Kom hem för en timme sen typ. Var iskallt i alla rum, 7 grader bara! Har fått upp värmen lite i mitt rum i alla fall, men fingrarna är stela av kyla. Ska nog gå ner en stund, mycket varmare där. Men håller på att lägga in bilderna så ska fixa klart det först.

'En liten Ebba

Också tidsinställt. Kommer hem imorgon.

'Same but different

Tidsinställt

Samma motiv, olika fokus.

'En backe

Tror jag tänker stänga av datorn nu.
Byebye

'Hallihallå

Hallihallå.
Åker om två timmar så ska väll snart gå ner och hjälpa till att packa in allt i bilen. Är lite trött men kan ju sova i bilen ett tag. Måste stänga av elementen också, kommer ju vara iskallt sen när jag kommer hem igen. Huha.

'Sista dagen


Ser ju kallt och kul ut det här. Har precis packat klart, massa varma kläder. Huhu, ska inte frysa den här gången. Åker imorgon kommer hem på torsdag. Har ingen dator där borta heller.


'In the tunnel




'Svaret på frågan

Jag:
Har dom en brödrost?
Pappa:
Det fanns bara gula, dåliga gurkor. Så jag köpte ingen.
Jag:
Oookej..

'Lådor och sånt

Lite bilder från mitt "leksaks"fotande.

Leksakslådorna. Använde locken till bakgrunden.



Innan Ida kom och höll i den här till mig fick jag fixa det på ett annat sätt.

'Sportlov

Blev nyss påmind om att det är lov nu. Hade typ glömt bort det ju. Ska åka till Orsa på söndag, skidor skidor. Hoppas det blir varmare än förra året då var det -33 en dag. Iskallt, åkte bara nån timme sen behövde jag värma mig. Men ska nog börja packa ikväll eller imorgon.

Slutade tidigare idag också, som vanligt. Pappa hämtade mig. Eller, han kom med bilen så körde jag hem. Lånade en svenskabok som jag ska försöka läsa ut nu på lovet så det blir en mindre skolsak att göra. Håller på med lite franska nu, prov efter lovet.

'Rött + rött

Vill lägga mig i sängen igen och somna om. Men så kan man inte göra, så ska ner och äta frukost nu istället. Fixade naglarna igår, dom går av hela tiden och är superkorta.

'Fler fler





'Freeze a moment

En tanke nyss:
"Ååh, varför är det så kallt i mitt rum??"

Kollar runt och får syn på dörren som är öppen. Typ 14 grader i rummet utanför mitt. Inte så konstigt att det var kallt då. Ska springa ut och ge fåren lite mat, eller mycket kanske. Beror ju på vad man jämför med. Huhu.
Tjiing

'Som vanligt

Vaknade imorse, pigg och glad. Sen fick Em och hennes surströmming (hehe) mig att skratta och så fortsatte jag med det hela dagen. Så nu är jag lite trött igen. Lollo sov på mig i bussen, ett levande element på axlen så det var helt okej. Em och Eina ville inte vara med på kort, så dom såg roliga ut istället. En vanlig dag helt enkelt.



'Kötbullar och surströmmingar

Jag: Emelie, jag känner mig som en köttbulle. Känner du dig inte också som en köttbulle?
Emelie (surt): Neej, jag känner mig som en surströmming.

Ojoj va kul man kan ha ibland.

'Good day

Den här dagen har varit super. Gick tydligen skitbra på matteprovet, jag som trodde jag skulle få ig. Gick bra att köra också och jaa. Det dåliga är väll att jag fick världens huvudvärk när jag kom hem sen, men skit samma.

Några bilder från förra eller förrförra veckan.



'Hjärtan


Orkar inte fixa en bra bild, så ni får denna.

'Brr

Ojoj, -20 idag? Inte kallt alls, nej nej. Ska byta byxor och tröja, måste ha på mig varma kläder. Ska köra efter skolan också så kommer komma hem några timmar senare. Sista måndagen innan lovet.

'Ful fisk

Hade lite tråkigt idag så jag letade upp två lådor med massa plastfigurer som jag fotade. Hittade en annan rolig grej också som jag inte vet vad den heter, men många bilder på den kommer snart i alla fall. 






'Imposture

Blev nyss klar med en sammanfattning på en franskatext, imposture - bedrägeri. Har ont i handen, tog i lite för hårt när jag skrev. Nu tänkte jag gå ut med Vilma ett tag. Behöver lite luft känner jag.

'Yougla

"Du får väll googla det på youtube"
Kanske inte det mest rätta i världen..


'En stege




'Beck and Bat for Lashes - Let's Get Lost

Har kollat på alla tre Twilightfilmer den här veckan. Denna låt fastnade lite.



If just for tonight darling, let's get lost



'Vilma

Min lilla plutt =)

ZzzZzz


"Vilma, ska du med? Jaa, ska du gå ut på niixen?!"


"Snö är gott"

'Kalla isbitar

Kom precis hem, kört i Uppsala. Språrigt? Aaah! Aja, gick ganska bra tycker jag. Fotade lite innan jag åkte iväg, hittade också en lite coolig/läskig grej på höskullen. Bilder kommer, ska kolla igneom alla först.

'Brum snö prov

Har klarat av första delen på distanskursen jag läser, hur man fixar hemsidor typ. Lämnade in engelskan idag, så blir inte så mycket plugg den här helgen. Tar det lite lugnt istället. Ska åka in till Uppsala med pappa imorrn eller på söndag och övningsköra lite, sista körlektionerna på måndag.

Var ju typ snöstorm imorse. Idas buss kom inte så pappa skulle köra henne till Örbyhus. Men bilen fastnade i snön så det tog ett tag. Nyskottat när han körde mig till bussen i alla fall. (y)

Har anmält mig till högskoleprovet också. Känns som jag har hunnit med mycket idag. Très bien. Tar ledigt resten av kvällen, kollar på nån film eller så.

Kallt imorse i väntan på bussen som var seeg. Vet, matchar vantarna så bra med den röda jackan. Huhu.

'Grattis bästa

Idag fyller bästa Louise 19 år. Woho, ett stort grattis till henne! <3

'Sommris

Bara för att jag saknar värmen och gillar bilden.

'One more

Skoldagen avklarad. Har fått en till franskalektion varje vecka. Så nu kan läraren sluta klaga på att vi har för lite tid i alla fall. Håltimmen mellan idrotten och fysiken på torsdagar kommer att försvinna. Men gör man nått viktigt då eller? Nepp, typ aldrig.


'Sömntuta?

Ja, har inte varit en sån bra dag idag. Till att börja med gick matteprovet åt skogen, klantade till det på första frågan, 7 poäng borta. Jääättekul, usch. Hoppas på ett litet g i alla fall. Sen börjades det med blodprov på biologin. Trodde jag kunde sitta kvar, men tydligen inte. Var tvungen att gå ut halva lektionen. Fick gå halva vägen hem sen också, mamma var seg. Men det var bra, blev lite lugnare. Somnade när jag kom hem, sov typ bort hela eftermiddagen och är fortfarande helt slut. Ska kolla på House sen sova lite mer tror jag.

Hoppas imorrn blir en bättre dag. Ska hålla mig undan från blod, film två lektioner och en dryg franskalektion. "Men har ni inte gjort det häär?" Bästa läraren.

'Vilka problem

Kalle: Du är ett problem.
Lollo: Du liknar ett problem.
Kalle: Jag är i alla fall inget problem.

Problemdag? Kan man ju säga.

'Buhuuu

Jag gillar inte matteprov. :'(

'Shooump

Dumma matte som inte går att förstå. Dumma rubriker som är svåra att hitta på. Dumma is som man halkar på. Dumma nagellack som bara försvinner. Bästa låt som hjälper mig att plugga. Lägger kanske upp den nån gång. Fina naglar som har en cool färg i solljuset. Meningslöst inlägg.

'Coolio Featuring L.V. - Gangsta's Paradise

Filmlåt, taha.

'They say I gotta learn

Filmen var jättebra, men förstod inte riktigt varför den var från 15. Inge tläskigt blod i alla fall, kanske en grej på slutet.. Aja, pappa var snäll och hämtade oss i Örbyhus. Kollade på melodifestivalen mitt i natten, sen kollade vi på Spiderwick. Jag och Emelie sjöng igenom alla låtar från The Sound of Music för Elina och Sandra. Huhu, mycket vackert. Men nu har dom åkt hem och jag är själv igen med min lilla mattebok. =/

'Byebye

Färdigfixad och redo att åka till Uppsala. Väntar på att mamma ska komma hem och köra mig till bussen. Blir middag och bio, The Green Hornet. Ska köpa en födelsedagspresent också. Sen ska alla hem till mig och sova.

Nu kom mamma hem, hejs!


'But, soft! what light through yonder window breaks?

Två oredigerade bilder som jag tog en morgon när jag hade tråkigt. Ljuset var lite coolt.


'Short short

Japp, så var det bestämt vad jag ska göra i helgen då. Bio med gänget (haha), plugga engelska och matte. Ska ut och ge fåren lite mat så dom blir lite glada. Sen är det bara att sätta igång med pluggandet.

Just det, ska köra i gävle på tisdag också. Kanske borde övningsköra lite i helgen också..
Just det nr 2, fick godkänt på ett teoriprov, trafikant. Yeey! Det lättaste provet då, men lite glad blev man ju.


'Samma varje dag

Japp, här sitter jag igen. Bloggar typ alltid på kvällarna, då när man har lite tråkigt och inte orkar lägga sig riktigt än. Har ju inget att skriva heller, gör typ samma sak varje dag. Kommer hem, vilar ett tag, pluggar lite samtidigt som jag sitter vid datan. Inte så bra kanske, men blir ju jättetråkigt annars.

Har lärt mig att balansera en halvfull vattenflaska på huvudet också. Går bättre och bättre, igår kunde jag inte hålla kvar den länge alls. Men idag kunde jag chatta samtidigt till och med. (y)
Slut på inlägg. Hejs.

'Don't forget


En lite kulig lapp som pappa och Ida har gjort.

'Klipp

Klippte håret idag. Känns typ jättekort och annorlunda, men tror inte att nån annan ser så stor skillnad. Brukar ju vara så. Pluggat lite fysik har jag också gjort, bara några uppgifter kvar. Lovely. Sovmorgon imorrn, blir tre eller två lektioner. Engelska, franska och svenska. Språkig dag.

Snön typ dunsar ner från taken. Väggarna skakar, läskigt. Tror ju att hela huset ska gå sönder snart. :O
Nu ska jag skutta in i duschen. Tjing!