'Msn

Simon Olsen. säger:
tänk om man kom till en affär och ba "hej jag skulle vilja köpa en knubbistv" haha! xD
Ebba, säger:
"sry, dom är slut. Vi går på diet just nu."

Smarta naturvetare.

Kollar på Andra Avenyn. Blir så irriterad på vissa personer där. Inte vågar göra nått och ja. Det blir fel. Allt blir helt fel. Men det är bra, bättre än förut då det nästan bara hände samma saker.


'Jaaa..

Jag: Emelie, du har ingen vit jacka va? Nej, det har du ju inte.. Köp ingen sån, det är jobbigt för den blir smutsig så lätt.
Kollar sen på Emelie och kommer på att hon har en vit jacka på sig..

Ibland är man så smart.

'Soon

Kollade nyss igenom bilder från Egypten. Var där förra året i februari. Kanske lägger upp några bilder därifrån. Snart bär det av igen. Kreta på lördag, har inte börjat packa än. Men det kan jag göra på fredag eller nått.

Pluggat idag. Matte och fysik. Tror att matten kommer gå ganska bra. Känns som om jag fattar det mesta och så får vi ju använda formelsamling. Annars hade jag blandat ihop allt. Alla formler är typ lika.(y) Fysiken blir nog lite värre..

Imorrn är det 1 april. Får se om jag lyckas lura någon. Haha.

'Hej

Hej är en by i Jörns församling i nordvästra delen av Skellefteå.

Googlade på hej. Har inte så mycket att göra på digital bild. Måste börja foto till mitt Rödluvan projekt snart.


'French nails

God morgon. Ska snart ut till bussen för ännu en skoldag. Det snöar inte. (y) Men det är nog kallt ändå.. I morgon är det sista dagen innan lovet. Två prov, men det blir nog bra. 

Bussen nu, hejs 


'Gone - SwitchfootDon't say so long, and throw yourself wrong
Don't spin today away, cause today will soon be

Gone, like yesterday is gone,
Like history is gone
Just try to prove me wrong
And pretend like you're immortal


'Tisdag

Satt och pluggade lite matte. Mamma kom ner och fixade nått sen gick hon upp igen. Efter ett tag känner jag mig ganska törstig och ska precis resa mig och hämta ett glas vatten. Då ser jag att hon har ställt fram ett fullt glas åt mig och en skål med röda russin. Så snällt! Så jag kunde sitta kvar där på stolen. Haha.

Fick reda på kemiprovet idag. Det gick ganska bra. Men är lite besviken på mig själv. Hade skrivit att 5/2=3 och jag använde miniräknare! I hate slarvfel!

'Mys

Gjort klart franskauppgifterna. Kul att man får känna sig duktig någon gång. Det var ett tag sen känns det som. Duktig och duktig, öppnade inte ens matte eller fysik böckerna. Prov på torsdag. Men det känns som om det inte finns så mycket att plugga på.

Ska fråga Ida om hon ska ner och dricka te nu, lite myskväll sådär. Tv och te (y) Mamma hade köpt hem nån sorts röda russin från Polen också. Älskar dom, skit goda! Några sånna blir det nog också (a)

Ska slänga in en bild på mina naglar snart också. Ska bara ta tag i kameran och fota dom. Haha.


'Saltön

Sitter och kollar på Saltön. Missade avsnittet förra veckan och idag visas det sista. Pluggar franska samtidigt. Det går ganska bra faktiskt. Eller ja, så bra som det kan gå när man pluggar franska.

Skrev novell på svenskan idag. Jag visste vad jag skulle skriva om men det gick bara inte. Fick ihop två sidor men det är en lektion imorgon också. Och en på onsdag.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet och tvtittandet.

'Can't Breathe - Leona Lewis


'Söndag

Det snöar. Bättre än regn? Jag vet inte, regn betyder att det snart är vår.

Vaknade imorse och trodde att det var låång tid kvar tills vi skulle äta. Men tydligen var det inte så. Man ska ju ändra till sommartid idag och det hade jag glömt.

Efter lunch gick alla ut för att klippa fårens klövar. Det tog 4 timmar att klippa allihopa. Det var iskallt, blev en isbit. Har inte smält än.. Jag som hade tänkt plugga i eftermiddag. Men men, ska försöka fixa kalrt min labbrapport och börja med den dumma franskan.

Kom in kvart över fem och pappa skulle åka hemifrån senast fem. Han skulle hinna med en färja till Finland. Så det blev lite stressigt för honom, han hade inte äns packat. Men han var klar på 10 minuter, fattar inte hur han gjorde.

'Wii

Jag ska åka till Kreta på påsklovet och idag ringde mamma och pratade med den som vi ska hyra lägenheten av. Det var 20 grader varmt och typ sommar där. Längtar!

Kom hem för ungefär en timme sen. Har sovit över hos Emelie. Vi var i Uppsala, kollade på film och spelade Wii. Älskar det spelet. Ska få med Ida på min sida och sen tjata lite på mamma och pappa. Haha.


'Trött tröttare tröttast

Kom hem med världens huvudvärk och så var jag hur trött som helst. Inte så kul när man har en eftermiddags kemiplugg framför sig.. Det ha rinte blivit så mycket pluggande. Ska gå och lägga mig ganska snart, typ åtta. Och hoppas att huvudvärken är borta imorgon + att jag går godkänt på det där kemiprovet. Vilken tur att jag pluggade igår.

Jag: Hur gick det att sjunga igår då?
Emelie: Öhm.. Jag ska göra det idag.
Jag: Jahaa...

Trötta fysiklektioner..


'Första IGt?

Ååh. Har pluggat på kemiprovet sen jag kom hem. Jag har suttit och gjort ett gammalt prov och det går skitdåligt! Jag fattar ingenting och pappa fattar bara lite mer än vad jag gör. Så det går inte så bra. Mamma är i Polen så hon kan inte hjälpa mig heller! Fattar inte ens varför jag sitter här, jag borde sitta nere och försöka förstå allt! Ååh, ser ut som om jag kommer att få mitt första ig!

Usch, nej nu ska jag ner igen!

'Tandkräm

Digital bild, eller fotografisk bild som den här kursen numera heter. Håller på och skriver om en reklambild jag har gjort. Har gjort två men är inte nöjd över någon av dom.. Men orkar inte göra en till så jag tar en av dom. Tandkräm blir det.  (= Nu ska jag fortsätta.

"Tandkräm är coolt"

'Snällt?

Pappa: Då ger vi grädden till Vilma om du inte vill ha den.
Jag: Ja, jag gillar inte grädde. Men varför äter inte du upp den?
Pappa: Den är gammal..
Jag: Men, varför frågade du om jag skulle äta upp den då ?!

Vilken snäll pappa jag har. Haha (=

God natt

'Mobbig data

Haha, blev just klar med engelskan. Skulle skriva mitt namn också. Ooh då blev det rött under, haha. Var tvungen att lägga till Ebba i ordlistan. Min dator är lite konstig ibland, fungerar ju alltid annars.

Nu ska jag äta

'Drygt

Började skriva rent en engelskasak på datorn i skolan. Men glömde att lägga in den på mitt usb så nu får jag skriva om allt. Dryygt! Fick diplom på kängrurtävling som vi hade. Haha, undrar hur många poäng som var "chansningspoäng" och hur många som var riktiga.. (a) Fikade och kollade på film på franskan. Den lektionen gillade jag. Sen var det hål och kemi.

Nu ska jag skriva om den där engelskan och plugga lite kemi. Mat snart också, Ida ropar när hon blir hungrig. Haha.

'Fake


'Nytt

Jag har gjort 10 kemiuppgifter. Yeey! Haha, nej. Men jag orkar inte mer, har fått jätteont i huvudet och jag har 10 franskafrågor jag ska skriva, svar till dom också. Eller ja, jag har skrivit fyra så har inte så många kvar.

Bytte header nyss. Jag har en "franskafrågepaus" som är ett måste! Ska fixa en ny och snyggare snart, när jag orkar helt enkelt och när jag har tid.


'Varmt

Digital bild, idrott och svenska. Måndagar går alltid fort. Har gjort lite uppgifter på kemin, ska göra lite fler snart. Ebba <3 kemi -.- Ska göra chokladmuffins också, till franskan imorrn. Då ska vi kolla på film har hon, läraren, sagt så nu får vi hoppas att det blir så också!

Snön smälter idag. Var slaskigt när jag gick till bussen efter skolan och sen skulle man tillbaka också. Sandra glömde sitt busskort. Det var varmt att gå fram och tillbaka i tjocka vinterjackor..

'Buuh

Det är minst 2 dm snö på alla ställen är det inte var snö imorse. Jag gick ut till fåren och när jag skulle gå tillbaka igen var mina fotspår igenblåsta. Jag hade till och med sett några snödroppar igår och sen kommer snön och täcker allt. Uscha, våren och sommaren kan gärna ta över just nu.

Nu har jag klagat klart på snön, nästan. Så nu ska jag väll gå och lägga mig och läsa The Host. (= Lite konstig bok, man vet inte riktigt vem som är vem. Och sen att läsa den på engelska också, det gör det inte precis lättare.


'Favorit


'Idas favorit replik

När Ida blir sur på mig och vet att jag har rätt men inte vill erkänna det. Då brukar hon säga:
Jag hör inte vad du säger.
Och sen höjer hon ljudet på tvn eller musiken om hon lyssnar. HAHA.

'I don't belive it

Vaknade imorse och såg att det snöade. Men det var bara små miniflingor, så det var väll okej. Men nu är det vitt av snö - snöstorm typ. Jag som trodde att det var vår nu. Men istället sitter man och fryser i en tjocktröja med oväder utanför. Inte kul. Dessutom är det en stor fet fluga i mitt fönster. Jag hatar flugor! Dålig start på dagen.

Idag ska jag plugga. Franska och kemi. Ska också försöka komma på en rubrik till min svenskauppsats. Väldigt svårt! Skulle mycket hellre bygga upp en ministudio och be Ida att leka modell.

'Grattis mamma

Mamma fyller år idag så jag har gjort en amerikans citronpaj till henne. Den är jättegod!

Nu sitter jag och chattar med Elina. Hon är så duktig. Gör klart alla uppsater och så. Så nu känner jag att jag måste göra nått jag också. Labbrapporten kanske..


'Kexchokladtårta

Pappa har kommit hem från Polen. Han hade med nån kexchokladkaka. Eller, tårta kanske. Ska smaka den nu. Ser lite skum ut..


'Film today

En glad överraskning låg på köksbordet när jag kom hem. New Moon dvdn! :D Nu ska jag kolla på film.

Hejs

'Die Welle

Hade biologi idag. Läraren frågade om vi visste vilken blodgrupp vi hade och sen sa hon att vi kanske skulle ta och kolla upp det. Om vi ska sticka oss i fingret ska jag försöka iaf, går det inte så går det inte. Gjorde den där kängurtävlingen också. Det gick ju inte så bra.. Sen kollade alla ettor på Die Welle, Vågen. Handlar om en lärare som visar sin klass hur en diktatur kan uppstå.

Har gjort 2 kemiuppgifter! Yeey. Skrev lite på labbrapporten också. Men det känns som om man har glömt ganska mycket. Nästa gång ska jag skriva den ganska direkt efter labben.


'Illusioner

Ruta A och B har samma grå färg. Det syns inte. Jag trodde inte på det så jag testade att jämföra färgerna i Photoshop. Det stämmer!

BEVIS. Här är ett bevis jag har gjort i Photoshop.Kolla på den svarta pricken i mitten. De andra färgfläckarna försvinner efter ett tag.Konstig bil..


http://www.grand-illusions.com/


'Lugn vecka

Hemma. Egentligen skulle jag sitta och vänta på bussen just nu. Men samhäll var inställt så fick sluta tidigare. Jag gillar den här veckan, massa sovmornar. Idag, imorgon och på fredag. (y) Imorrn var det också nån film vi skulle kolla på Waves eller vad de nu hette.. Så har bara en "riktig" lektion + ett kängruprov. Haha.

Nu ska jag kolla på Andra avenyn

'Prov snart

Har ingen digital bild nu, läraren är på nån kurs. så jag sitter och pluggar lite engelska. Eller, jag gjorde orden på glosoken. Det gick bra så nu sitter jag här istället, med Elinas dator. (= Ska läsa igenom texterna en gång till nu. Prov om 50 minuter! :O

Hejs

'Vääry good

Sitter och pluggar på engelskan. Har gjort det sen jag kom hem. Men med massa pauser för bloggläsning osv. Nyss gick det iaf jättebra på glosboken för mig. Men mina engelskaord. Vill ha 100% rätt, men det är nog inte så lätt. Jag är ganska nöjd faktiskt. Ska plugga lite till sen ska jag kolla på House. (=


'Chez Lollis

Söta Molly och Lollis (don't kill me). En liten Ebba också.
Nu ska jag sova, godnatt             

'Vilken?

När jag har tråkigt brukar jag fixa en ny header till mig själv eller nån kompis.. Nu har jag gjort en som jag gillar. Men frågan är, ska jag byta till den nya eller behålla den gamla?vs


'Baaj

Nu drar jag till Lollo. Om jag hinner. (=

Baaj

'Sagoslott

Det här är mitt framtida hem. Haha. Det är precis sådär som jag trodde att slott såg ut när jag var liten. :D

Schloss Neuschwanstein
Google pics


'Inte så bra

Jag har kommit på att det inte är så bra att sitta vid datan när man pluggar. Man öppnar facebook, kollar runt på lite bloggar osv. Tillsist glömmer man bort att man egentligen ska plugga. Hände mig nyss. Öppnade Photpshop och fixade lite. (a) Nu ska jag ner och äta frukost.


'Snart movie

Ska snart kolla på luftslottet som sprängdes. Den damp ju ner i blevlådan i veckan. (=

Här kommer några bilder

'Mobba inte datan..

"Mobba inte datan, den gillar bara inte dig för tillfället. Även fast den älskar dig annars."
Sagt av en liten plutt också kallad Louise.

Jaa, min dator är ovanligt seg idag. När jag la in alla bilder bla, fast dom var i RAW format. Men iaf. Imorrn kanske ska jag ska till den smarta lilla plutten och fota henne. Ida har blivit trött på att det alltid är henne jag fotar så hon vill inte. =/

'Foto

Ååh, kollade runt på massa fotobloggar. Nu vill man bara ut och fota, det är ju sånt fint väder också. HAr hittat lite fotosaker jag vill ha, i födelsedagspresent maybe?

Men jag ska inte ut och fota än, ska sitta inne i mitt rum och skriva min uppsats om att man ska utöka kollektivtrafiken på landsbygden. En halvtimme till, sen tar jag kameran och går.


'Smajl

Alice i underlandet var bra. Jonny Depp är bra på att spela galen, haha. Hittade iaf ett par skor innan bion. (= Jättesköna, passar perfekt. (= Kom också hem med ett till nagellack och några hårsaker. Såg Tobbe trollkar också, han stod på en scen och trollade för massa barn. Eller ja, trolla och trolla. Men iaf.


'Bio tomorrow

Yeey! Ida och jag fick biobiljetter i julklapp och vi har inte använt dom än. Men imorrn, då ska vi se Alice i underlandet. (= Den verkar bra. Så imorrn bär det inte till stan, handlar lite och sen bio. (=

'The legend who did this on his exam

Hittade en grupp på Facebook, The legend who did this on his exam. Haha, visar några bilder.
Personen ska skriva som om han är en kines. Haha (=


'Långhelg

Svenska och kemi. Dagens lektioner gick riktigt snabbt faktiskt. Och nu är det långhelg, ska kanske kolla på Alice i underlandet den här gången. Ida vill också se den så jag åker nog med henne.

'Celler

Vi kollade på celler i mikroskop isdag på biologin. Jag tycker att det är ganska äckligt. Att se förstorade bilder på celler och så. Men det gick bra efter att ha kollat ett x antal gånger så gick det över. Var faktiskt kul (=

Lena, franskaläraren, tyckte att vårat franskaprov hade gått dåligt. Men alla hade fått godkänt. Fattade inte riktigt vad som hade gått dåligt. Hon gav iaf oss ett prov på provet. Haha, det låter konstigt men så var det. Ett till prov på det vi hade haft prov på för en vecka sen. Det gick inte så bra, haha. Man glömmer ju bort allt.

Pappa hämtade mig vid tåget så slapp åka bussen. (= Det var nice.

Typ såhär såg rödlökscellerna ut. Fast de var rosa..


'När man har tråkigt

När man har tråkigt och inte vill plugga. Harpan, det går inte så bra för mig. Och så är man väldigt social på msn..
'Alice - Avril Lavigne

Nu vill jag kolla på Alice i underlandet!


'Huha

Huha, satt här vi datan och chattade nyss. Då ramlade det ner massa snö från taket precis ovanför mig. Trodde att taket skulle gå sönder, kändes som om väggarna skakade. Uuusch. Fast, det betyder ju att det blir varmare och snart är det sommar. Kan kanske byta ut min vinterjacka snart, det är lite för varmt på bussen nu. (a)

Aja, nu ska jag skriva lite på svenskauppsatsen. Som jag brukar säga, men jag aldrig gör. Nej, men imorrn ska jag iaf försöka, tvinga mig att försöka. Ska göra klart den den här veckan!


'Det börjar bli lite jobbigt..

Ida mår typ illa. Så imorrn, om hon stannar hemma, snor jag hennes tröja. Haha, så går det om man är sjuk. Då tar storasyster ens kläder. (a) Aja, hon har iaf inte användning för den, så ja. Ska också lämna tillbaka plattången till Beccilibusen. Tack för lånet <3

Jag är jätetrött, som alltid. Känns som om jag skulle kunna somna när jag kommer hem från skolan och sova tills jag ska gå till skolan igen.. Kanske inte så bra, men det blir nog bättre när det blir ljusare.

Idag var en jobbig dag. Känns som om man fick veta att man ska hur många prov och läxor som helst den närmsta tiden, näsan i böckerna de närmsta veckorna alltså. Borde egentligen börja idag, men som sagt. Jag är hur trött som helst. Usch. Kursprov i kemi också, det kommer jag att behöva plugga mycket på. En chans att höja, tror inte att jag ligger så bra till där..

'Håltimme

Skulle haft fysik just nu. Men han är hemma med sjukt barn. Gissa vilka som blev superglada? (= Skönt med en håltimme med BOMB IT. Haha, Emelie och jag gillar det spelet. (= Kul när man har tråkigt och inget annat kul att göra.

Nu - Bomb It! (=

'God morning

God morgon
Gick upp tidigt idag. Eller, kl 6 istället för 20 över. Men det är tidigare iaf. Pappa körde mamma till flygplatsen. Vi har bara en bil just nu eftersom att den vi krockade med är på reparation. Det var därför jag gick upp tidigare, för att fixa allt och så.

Snart ska jag ut till bussen. Det är -5 grader nu på morgonen, sen när jag kommer hem kommer det säkert vara +5. Jag vill att det ska vara varmt på morgonen också så man slipper frysa! Hoppas snön är borta nästa vecka eller nått. (=

Nu ska jag ner igen, hejs!

'Inte igen!

Inte igen! Ååh, det här hände igår också. Jag sitter och skriver ett inlägg. Sen klickar jag på publicera och då loggas jag ut och inlägget försvinner! Blir så himmla sur när det händer. Aja, nu skriver jag om allt jag nyss skrev:

Skulle egentligen inte haft någon digital bild lektion på onsdag, läraren hade någon kurs. Men kursen ble vinställd, så lektion blir det. Gillar digital bild lektionerna, det är inte så svårt. Det är bara att göra en bild eller vad man nu ska göra i Photoshop. Det är skönt med två sånna lektioner i veckan när man går natur. Haha. (=

'Vår

Ååh, igår när jag gick ut genom dörren kände jag att det luktade vår. När jag kom hem idag så var det 5 plusgrader! Hoppas det inte komemr nån mer kall snö nu. Nu kan det bli vår och sommar.

Emelie och jag har alltid så kul på idrotten. Istället för att tävla emot varandra spelar vi tillsammans och försöker slå olika "rekord". Haha, skrattar hela tiden. (=

'Trött

Nu har jag gjort klart engelskan och matten. Känner mig så duktig. Fast jag skulle ha gjort det här i fredags.. Har massa saker kvar känns det som, men jag har paus nu. En lång en.

Känner mig supertrött, så jag borde gå ut och gå lite. Ska nog ta och göra det också. Det känns som om våren kommer snart. Det är inte lika kallt längre och solen är framme och lyser. (y)

'Lerfigurer

Idag har jag gjort klubbor, ankor och munkar. I lera! (=  Får se om jag lyckas göra dom till örhängen sen.. Jag älskar klubborna, dom blev söta. Kom nyss på att jag skulle haft en penna eller nått brevid så man kan se hur stora dom är. Men klubborna, om man tar bort pinnen, är väll som en lillfingersnagel eller nått.
'Namnsdag

Jag som hade tänkt gå upp tidigt idag så att jag skulle hinna med massa saker. Det blev ju inte riktigt så.. Kom upp för ca 30 min sen istället.

Såg nyss att jag har namnsdag idag också. Grattis alla Ebbor!

Nu ska jag ner och äta frukost, hejs.


'Right here Remix - Brandy Feat. Sean Kingston

Becca tipsade nyss om låten. Me like.


'Matsmycken

Ååh, kolla avokadoörhängena! Jag gillar dom, nej, jag blev kär i dom när jag fick syn på dom!
Nu ska jag ner och äta mat.

  

'You, me and Dupree

Sitter i soffan och kollar på You, me and Dupree. Lite plugg sen kanske. Skönt med helg, ska vila och sova.


'Sitter i skolan

Sitter i skolan, mitt i solen. den är -11 grader ute men inne är det supervarmt. Börjar kemilektionen om 30 minuter så ska kanske ta och plugga lite på labbutrustningen snart. (=


'Vilma

Idag ska jag lägga mig i tid. Jag ska inte sitta uppe vid datan för att jag inte orkar gå och lägga mig. Haha. Jag ska också stänga dörren till mitt rum den här gången. Min hund, Vilma, har väckt mig de senaste tre nätterna genom att sitta och gnälla brevid min säng för att få gos. Jag har så svårt att somna om också, det är inte så kul.


'School

Fick låna hem Beccilibus plattång idag. Hon var snäll och gjorde det, jag ahr ju ingen egen.. Så nästa vecka ska vi se hur det blir. (=

Hade franskaprov idag, det gick nog inte så bra. Fick härnsläpp på vissa ord, usch. Det är så irriterande, man vet att man kan men man glömmer bort det när man sitter där. Vi fick iaf använda boken på de oregelbunda verben. (y)
Sista lektionen var lugn. Vi pratade om ekonomi, hela lektionen.

'Surt

Surt sa citronen. Har suttit med franskaorden ett tag nu. Det går långsamt framåt. Blir Andra Avenyn snart, men en franskabok i knäet. =/ Och imorrn kan jag ju plugga på bussen, åker i 1h och 20 min på morgonen..


'Grattis Emelie

Idag fyller Emelie år, 17. Det är ju inget som händer när man blir 17. Vid 16 får man övningsköra och 18 får man ta körkort osv. Men inget vid 17. Ett år äldre iaf. Grattis igen Emelie. (=

Hade första biollogilektionen idag. Det verkar kul, kände igen lite från boken vi hade i 9an. Samma bilder osv.

Sista lektionen idag, jag höll på att dö. Fick världens huvudvärk på slutet, när vi skulle göra massa uppgifter. Fick tillbaka samhällsprovet, det gick bra där. (= Gick tydligen bra på fysikprovet också. Hah, jag underskattar mig själv, typ.

Nu ska jag plugga in massa franskaord, 160st tror jag att det var. Natten är ung.


'Glosboken

Jag gillar glosboken. Man lär sig så fort med den. (= Det jobbiga är att skriva in alla ord. Det tar tid om man vill att allt ska stavas osv. Men man lär sig på det också..

Nu kollar jag på House, sen ska jag kanske plugga lite franska. Och matte, pappa måste hjälpa mig med matten. Jag är så glad att jag kan få hjälp med den, annars hade det gått hur dåligt som helst för mig.

Imorrn har vi vår första biologilektion. Hoppas att Anna är en bra lärare. (=


'Dissektion

"Dissektion av blåmussla alternativt
Dissektion av flodkräfta eller
Dissektion av fisk"

Så står det i våran biologiplanering som vi fick idag. Hur ska jag klara av det där egentligen? Åååh, tur att det är i början av hösterminen, det är ett tag kvar tills dess!

Har skrivit in hälften av alla ord vi ska ha till franskaprovet på torsdag. Nu ska jag skriva in anda hälften, plugga lite på dom och sen ska jag äta.


'Snöns fel

Får se om bussen kommer nu på morgonen. Tidningsbilen har inte vågat sig hit. Bussen åker världens småvägar innan den kommer upp på en "lite större" där jag bor. Det är ju så himmla mycket snö ute, kan det inte bara bli vår och sommar?

Aja, spänningen är olidlig. Annars får pappa köra mig till en annan buss längre bort istället.

'Marshmallows

Blev sjukt sugen på varmchoklad med marshmallows. Muma. =D Så nu ska jag gå ner och fixa det och kolla lite på franskaorden. Kanske är nått på tv. Det börjar bli så kallt i mitt rum, stängde av elementet för ett tag sen. Det måste vara kallt i mitt rum, annars kan jag inte somna. Det är enda gången jag vill attt det ska vara kallt.

Har faktiskt varit lite duktigt, nästan klar med sammanfattningen om Monte-Cristo. Men resten kan man göra imorgon.

Baaj

'Och en till..

Okej, nu måste jag plugga på franskan.


'Header till Lollis

Fixade en ny header till Lollo igår kväll. :D Bättre än den förra som jag fixade för läänge sen.


'Spindel

Idag när vi skulle ha digital bild var det en spindel som satt i taket. En jättestor och läskig. Usch, läraren gick och hämtade biträdande rektorn, tror jag att det var, och nån annan som plockade ner den. Sen redovisade vi. Idrott efter det, TE07 ledde lektionen och sen tog jag bussen hem. Skulle egntligen sluta om 10 min men våran svenskalärare är pappa ledig.

Nu ska jag vara duktig och plugga lite franska. Fast jag glömde grammatiken i skåpet.. Smart.
Monte-Cristo, her I come!