'Natti

Känns som jag inte har sovit på två dygn. Har bara drömt mardrömmar. Huha. Tänkte ta igen det nu när jag inte har nått viktigt att plugga på. Eller, det har jag ju. Men inget som måste blir klart idag.

Så lägger mig i soffan under en filt nu för att sova lite.

'Dice

Cooliga örhängen jag hade idag.

'Robyn

Hallihallå.
Kom precis hem och ska strax åka igen. Mammas julklapp var en Robynkonsert och jag ska få följa med på den. Ikväll. Ska äta nu och sånt grejs.

'Förstår ni?

Em och jag på en av våra många knasiga lektioner:

"Förstår jag?"
"... ?"
"Oj, förstår du menar jag!"
"Hahahahhaha"

'Hellu

Har massa att göra. Viktigast just nu är svenskaprovet på torsdag. Ska på konsert med mamma imorgon så det här är sista dagen jag kan plugga.

Har i alla fall övningskört massa i helgen och igår. Det går bättre och bättre men fortfarande lite läskigt när det är många bilar i stan. Pappa blir stressad och då blir jag stressad. Inte så kul.

Nu ska jag fortsätta med mitt svenskaplugg.

'Paris del 2'Våren är här


'27 mars

Idag fyller Vilma 8 år. Ska ner och ge henne en grattiskraam.


'Kuddarnabus

Fixat en header till Kuddarnabus. 


'Paris del 1

Första bilderna från första dagen. Fotograferna


'Good morning sunshine

Vet inte vad det är med mig. Har börjat gå upp tidigt när jag inte behöver. Som idag till exempel. Vaknade klockan sju. Wierdat. Kanske kommer från Parisresan då vi gick upp ganska tidigt. I alla fall, nu hade jag tänkt gå ut och fota i det fina vårvädret. Senare idag (eller imorgon) tror jag också att några bilder från Paris kommer upp.

'Grodan boll & Kalle stropp

Började kolla på grodan boll idag i skolan. Var ju ett tag sen. Hade tänkt fortsätta kolla nu.

'Rätt Emelie

Emelie flög ju för första gången när vi åkte till Frankrike.

Ebba: Hur kändes det att lyfta för första gången då?
Emelie: Det kändes nästan som.. att flyga.

Taha.

'Partiella differentialekvationer

Sitter och skriver lite på en matteuppgiftsom vi ska göra klart idag. Försöker förstå en grej (partiella differentialekvationer) som vi ska gå igenom på matte E men det går inte så bra. Ska redovisa det sen, inte så kul när man inte fattar vad man pratar om. Fick mvg i c-kursen i alla fall. Känner mig lite duktig ibland.

Nu ska jag fortsätta med matten och massa andra grejer.

'J'adore Paris

Går igenom bilderna samtidigt som jag packar upp. Väskan var proppfull på vägen hem, jättetungt att bära. Så har lite ont i axlarna idag.

Turisterna Emelie och Ebba.

'Home cold home

Hemma igen. Håller på att lägga in bilderna i datorn men det segar megamycket. Ska i alla fall sova när det är klart. Trött!

'Off we go

Nu kör vi. Hörs på söndag!


'Last time

Förra gången jag var i Paris.


Från Notre-Dame
Utsikt från la Tour Eiffel

'Snart smäller det

Om ett dygn är jag i Paris med mina små vänner. Hur kul!? Skulle vara lite varmt också 18 grader som det ser ut nu i alla fall.

Skrev två prov idag. Biologi och matte. Matten gick bra tror jag, men knepiga frågor på biologin. Skönt att det är över. Alla är typ sjuka här hemma också, hoppas att jag inte hinner bli smittad. Kul att bli sjuk nu liksom.

Ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag äta, skriva lite franska om jag hinner och orkar. Försöka lägga mig vid åtta också om jag nu lyckas med det.

'Mer plugg

Nu ska jag och Elina plugga till klockan tolv så att vi kan somna tidigt imorgon. Ska ju upp typ tre då så behövs nog. Imorrn är jag ledig i alla fall, ska bara fixa lite franskan. Sen ledig i några dagar. (a) läängtar

'Wihiie!

Måste bara berätta. Klarade fysikprovet. Puh. Nu slipper jag oroa mig för det när vi är borta.
Ska ner och plugga nuu. Sista dagen. Woho!

'Färdigpackat

Packade precis klart, tog inte många minuter. Kan ha glömt nått. Jo, pass. Men det tar jag fram senare. På onsdag morgon bär det av. Men två prov innan, isch isch.

Ska fortsätta kolla på Solsidan nu.

'The Wreckers - Stand Still Look Pretty


'Soon moon


IPren gel till min lilla fot. Tre lypsyler - behövdes! Nya skor till Parisresan. Det är vad jag fick med mig hem efter att ha åkt till Tierp med mamma. Fick hem min fototidning idag också. Det är typ vår ute också, hoppas snön försvinner snart så man slipper gå i all slask.

'Plugg plugg och mera plugg

Just nu vill kroppen bara lägga sig ner och sova en stund. Men icke sa nicke, så går det inte att göra. I alla fall inte idag, fysikplugg för hela slanten. Nicht gut. Fick tillbaka en uppsats om medeltiden också. Ville inte ens kolla vad jag fick i början, men det gick ganska bra faktiskt. Me is suprised.

Nu måste jag dissa datorn och skutta ner till fysikboken. Ett godkänt är vad jag satsar på just nu. Så svårt, så svårt.

'Dislike rubriker

Fick reda på att vi ska ha NP muntliga i engelska innan påsklovet, det är ju inte lång tid kvar till det alls. Isch isch. Blev lite nervös. Men har andra viktigare saker att vara nervös över, fysik-, matte- och biologiprov kanske.. Ska till Paris nästa vecka också. Naajsigt, den här gången ska jag ha med kameran så jag får några bilder på Eiffeltornet.

Jaa, alla skrev ju om semlor igår. Så slänger upp en passande bild idag.

'Omväxling

Första lektonen, kemi - labb. Kul att slippa sitta och lyssna hela lektionen. Lite omväxling.

Min söta labbpartner och våran lilla labb. Huhu, vi gjorde typ snö. Det var salt, men såg ut som snö. Blev lite cooligt, men glömde fota det.

'Namnsdag

Toudelou.
Idag har jag namnsdag, grattis till mig.
Sitter och kollar lite halvt på vasaloppet, har sätdat lite också och börjat skriva labbrapport. Man hinner med mycket när man blir väckt tidigt. Tror jag ska gå ner och äta frukost nu, fint väder så kanske går ut och fotar lite om det inte blåser för mycket. Vi får se vi får se.

'Kiwi 2


'Lyckosmycket fungerar

Yeey, fick ett ganska okej ämne på svenskaprovet. Klarade det. Känns underbart skönt att det är över. Idag ska jag inte plugga alls, bara slappa. Lovely, men nu ska jag ner och fixa mat och kolla på tv kanske. Om inte Ida sitter och degar där.

'Övertydligt kanske

Måste bara visa den här innan jag går och lägger mig. Hahaha.
weatherforecastingstone
http://tjuvtittat.se/

'Here we go again


'Kiwi

'Att välja eller inte välja

Ska välja individuella val till trean nu och har har svårt att bestämma mig. Engelska C eller psykologi A och B. Hmm, antar att engelska är bättre att ha sen när man ska plugga vidare. Aja, ska lämnas in på fredag så har några dagar på mig att fundera.

Svenska- och franskaprov imorgon. Inte så kul kanske, men jag jobbar på. Eller ja, har inte börjat plugga än men ska ju börja snart.