11 månader

Just nu ska jag och Adam kolla på bio, vi firar 11 månader idag.

27 december

Har firat störssta delen av julen hemma hos Adam. Ikväll åker vi hem till mig igen. Imorgon ska vi in på mellandagsrean, bowling och bio. Har tagit bilder men kan inte få in dom i datorn.
 
Baaj
 

God Jul!


Dagens bild 23


Det här har jag gjort i veckan...

 

Dagens bild 22


Dagens bild 21


Dagens bild 20


Dagens bild 19


Dagens bild 18


17 december

Hejsan.
Försökte blogga från mobilen tidigare men det gick inte så bra. Kunde inte lägga upp bilder och då kändes det inte lika kul. Men det har inte hänt så mycket. Har gått i skolan bara. Hade världens myshelg med Adam också: vi lekte i snön, gjorde ett snöslott, en snögubbe och en ljuslykta som slocknade nästan direkt på grund av snö och vind. Som när man var liten.

Sitter nu och läser lite ur Adams ingenjörstidning. Står om en professor som tror att man kan lösa terrorn med matematik. Intressant!

Dagens bild 17
Dagens bild 10, 11, 12, 13, 14, 15 och 16

 

Problems

Hejsan. Appen fungerar inte och jag har ingen sladd till datorn. Därför kan jag inte lägga upp dagens bild. Men det kommer, det kommer!

Dagens bild 9


Uppsala igen

Träffade Lollo och åt pizza idag. Trevligt att träffa henne igen. Vi planerade nästa nyårsafton, haha.

Gick till studenternas sen och fick se de sista minutrarna av Adams match. Första gången för mig. Snart bär det av till Söderfors igen.

Pepparkakshus

Idag gjorde Adam och jag ett pepparkakshus. Det var första gången jag gjorde ett pepparkakshus. Pillrigt!


Dagens bild 8

Sitter hos Adam just nu och kollar på Så mycket bättre. Här kommer dagens bild från pepparkakshusbaket tidigare idag.
Dagens bild 7
Julbord

Igår var det julbord som gällde. Åkte till Gimo, inte det bästa vägunderlaget på vägen dit. Usch, läskigt att köra. Vi åt på Bruksskolan, Idas kompis går där. Det var i alla fall trevligt.

Snart bär det av till skolan igen, har bara redovisningar på eftermiddagen sen är det helg. Adam kommer och möter upp mig i Uppsala. Sen ska vi handla lite julklappar.

Dagens bild 6
Dagens bild 5
Det jular på

Lyssnar på julradio, öppnade nyss min Bodyshop-kalender. Ska öppna chokladen när Adam kommer hit. Sitter och fixar med två moodboard som ska göras till uppgiften i skolan. Har blivit varmt i rummet nu, finally!
Dagens bild 4

Dagens bild får bli ett mjölkpaket. Har aldrig sett dom förut, ganska snygga.

4 december 2012

Hellu! Kom nyss hem för första gången på ett par dagar typ. Lika mycket snö här som det är i Söderfors, mys. Det har varit iskallt idag. Kall buss från Söderfors till Tierp, den hade inte hunnit bli varm. Tåget var varmt, men proppfullt och stadsbussen till Ultuna var båda kall och trång. Huahe. Börjar bli varmt i mitt rum nu i alla fall, lovely.

Ska göra första "riktiga" uppgiften som landskapsarkitekt den här veckan. Designa en plats mellan tre hus på Ultuna som  idag inte används till något alls. Det är jättekul faktiskt, ska fortsätta skissa sen när jag har fått upp värmen.Har inte tagit dagens bild än, så det får jag också göra senare.

 

 
            

Dagens bild 3

Ojoj, blev ett tomt inlägg nyss. Inte meningen.

Dagens bild är i alla fall tagen på resecentrum i Uppsala. Sitter där nu och väntar på tåget.Dagens bild 2
Älskar snön

Igår var en mysdag. Kom hem tidigare från skolan och Adams träning blev inställd på grund av all snö så vi fick en riktig myskväll. Gick ut runt 11 och tittade på all snö. Sen in igen för att lyssna på julradio vid midnatt.

Idag var vi ute på promenad igen, en längre den här gången. Tog massor med fina bilder. Det snöade sådär perfekt som det ska göra på julafton. Det är så mysigt med all den här snön och alla ljusstakar i fönsterna. Julstämningen är på topp!

Dagens bild 1

Tänkte försöka mig på Dagens bild. Ska ta en bild varje dag som jag är nöjd med och sedan lägga upp den här.