'Inception

Elina och jag kollade på Inception idag. Lite svårt att förstå i början, men sen blev den really good. Hade 6 minuter på mig att hinna till bussen efteråt så vi fick springa lite. Hann precis med den.


'Waka Waka - Shakira

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh


'Tyg

Åkte till stan med mamma idag. Kom dit 10 i 6, var inte så mycket folk där då. Men varmt var det! Köpte i alla fall tyg till två tröjor. Ska sy dom någon gång snart, i veckan kanske. Får se när jag hinner, ska jobba massa hemma nu i helgen.

Fixade msn och internet till datorn för några timmar sen också. Installerade precis word och dom programmen. Photoshop och massa andra småprogram installeras på torsdag antar jag. Hinner inte imorrn, Sandra kommer hit och sover över. Lovely

Nu ska jag sova, ska klippa mig klockan åtta imorrn. Och jag har varit ovanligt trött idag.

'Dumma dator

Hellu, jag är hemma igen. Den här veckan ska jag installera om hela min dator, den fungerade inte så bra igår när jag startade den. Den segade hur mycket som helst och jag kunde nästan inte göra nått. Andra gången det händer, andra gången jag installerar om den alltså. Men nu fungerar inte installationen heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Pappa försöker just nu, men det verkar inte heller fungera.

Kan inte lägga in bilderna från kameran heller.. Så det tar nog ett tag innan dom kommer upp här på bloggen.'Swimming in Miami - Owl City

En liten låt bara, hittade den nyss. In i mp3n som sen ska ner i väskan.

'Black & White

Klarpackat typ. Lånar en av mammas digitalkameror, systemaren är så stor. Vill ju ha plats för annat också.
Nu ska jag försöka sova lite.

Gick igenom lite bilder nyss. Hittade två som jag hade fixat, från sommarstugan.


'Jordgubbar

Klar! Äntligen klar med veden. Eller ja.. Lite kvar men det behöver inte jag fixa. Höll på med det i fem timmar efter lunchen. Imorse åkte vi och plockade 10 kg jordgubbar. Är helt slut just nu!

Ska upp klockan fem imorgon och är väll hos farmor i niotiden. Ska packa klart det sista snart, men först måste jag vila lite.


'Hard work work

Har jobbat med att ta in ved nästan hela veckan. Och det är fortfarande en tredjedel kvar! Målet var att få in allt innan jag åker till farmor på lördag morgon.. Men det är så mycket kvar så det kommer vi aldrig hinna.

Igår åkte jag till Sandra och lekte med dom ursöta valparna där. Så mini! Kommer nästan inte ens ihåg när Vilma var så liten.

Och nu kom jag på att jag måste packa snart, imorrn hinner jag nog inte packa så mycket.

'Obsessed - Mariah Carey


'Bilderna


Stugan vi bodde i.


Vilma badade så fort vi kom dit.


En promenad med Ida och Vilma.


Vi var inne i en jättestor godisaffär, skitkul!
Tog en cool bild på Ida.


Fick hem ett close-up filter dagen innan vi åkte. Testade det för första gången vid stugan.'Sketch Up

Solat massa idag, man blir ju helt slut av värmen. Det är kallt i mitt rum i alla fall. (y)

Laddade ner ett ritprogram idag. Skitkul, SketchUp heter det, från google. Håller på att lära mig det just nu, se vad man kan göra och så. Här är några bilder:


             
                      


'Home

Hemma igen och gud vad varmt det är! Vet inte hur det kommer gå att somna i den här värmen, kan inte somna om det inte är kallt. Var precis ute och badade i dammen, hjälpte bara en liten stund. Bilder från sommarstugan kommer senare.

Tha damm

Har snart läst ut tre böcker. Läsa är näst...

Har snart läst ut tre böcker. Läsa är nästan det ända jag gör här. Solen kom nyss fram så jag ska gå ut och sätta mig istället.


Nu är det 45 minuter med massa småvägar...

Nu är det 45 minuter med massa småvägar. Har sovit nästan hela tiden, ganska pigg just nu. Är ganska nära Oslo också, tror att vi ska åka dit en dag nu i veckan. =)


Sitter i bilen och har tråkigt. Har åkt ...

Sitter i bilen och har tråkigt. Har åkt i snart två timmar så det är väll ungefär fyra timmar kvar. Vi måste stanna några gånger också, Vilma och jag är åksjuka. Not good!


'Cellphone

Messade med Elina idag, hon påminde mig på något sätt om att hon har ett spel på mobilen som jag gillar. Mitt svar blev:
Just det, har du mobilen med dig? :D

'Eclipse

Just nu tycker jag att Eclipse är den bästa Twilightfilmen. Har sett dom andra för många gånger, uttjatade is the word.

Me and Elajna pratade engelska nästan hela tiden. Haha, speciella som vi är. Jordgubbar åt vi också, dom var inte så goda.. Torra och smöriga.

En urgullig bild på Elina som tvunget skulle gå och fota alla läskiga fåglar.


'Missing You - David Guetta feat Novel


'Movie

Ikväll ska jag och Elinis kolla på Eclipse. Har hört att den är mycket bättre än Twilight och New Moon, hoppas den lever upp till förväntlingarna nu då.

Bussen går om 20 minuter och jag har inte packat klart tills imorgon än. Ehee (a) Ska nog fortsätta med det nu.
Hejs


'Systers blogg

Nu har minisyster skaffat en bloggi. Check it out. Har fixat en liten snabb design åt henne också.

Nu ska vi ner och kolla på Spiderman 3, har inte sätt den än.

'Pussel

Just det, byggde ju klart ett pussel som jag fick låna från Elina för ett tag sen. Det var lite svårt ett tag, men när man är två så går det ganska bra..


'Long long time ago

Snart kommer Michaela, Kasper och deras mamma hit. Det var väll 5-6 år sen jag träffade dom, så blir det när man bor så långt ifrån varandra.

Elina och jag ska kolla på Eclipse imorrn, that will be fun. Sen ska jag til Värmland en vecka. Kommer nog inte att hända så mycket här på bloggen då..