Moa del 2


Nu gör jag er sugna

Jag och Adam bestämde oss för att göra räkmackor för några dagar sen. Vi åkte till affären och letade efter en liten burk med räkor, men det fanns inte. Så då fick vi köpa den stora påsen istället. Det visade sig att allt behövdes. Vi tog nästan sluta på alla räkor i den förpackningen. Tur att den lilla var slut!
 
 

Moa del 1

 

Louise del 1

 

Hallon- och krusbärspaj


Regn

Det regnar! Var ute och plockade hallon med hunden när de första dropparna kom. Skönt. Fåren blev nog också glada, dom stod och flåsade när vi fyllde på vatten och när jag lockade lite på dom kom dom och drack massa vatten. Men nu borde dom bli lite avsvalkade.

Just nu packar jag det sista inför resan imorgon. Förbereder och lite inlägg med bilder från olika fotograferingar jag gjort nu i sommar. Spännande va?
 
 

Bilder från The Cruise

 

Kryssning

Gör oss redo för en kryssning med Galaxy. Får se om den mäter sig med studentkryssningen. Det ska i alla fall bli kul med en minisemester. Det blir många den här sommaren; förra veckan när vi var ensamma hos Adam och vaktade huset, kryssningen ikväll, stugan vi ska till nästa vecka + Montenegro innan skolan börjar. Längtar!

Instagram

 

Instagram

 

Fötter

 

Mindre än...

.. en månad kvar!
 
Till vadå undrar ni? Joo.. Tills jag och Adam åker iväg på vår lilla utlandssemester till Montenegro. Ååh, längtar så. Det blir våran första solsemester tillsammans. 
 
 

Puss

Är hemma hos Adam nu och har det allmänt mys. Det är inte så varmt ute och regnet ligger i luften - perfekt filmväder. Eller i vårt fall - serieväder. Är inne på de sista avsnitten på säsong tre i Pretty little liars. Sjukt bra! Och beroendeframkallande. Hoppas dock på lite sol så man kan gå ut och pressa lite.
 
 

Best!

Okej, filmen var superbra! Now you see me. Jag hade ju väldigt höga förväntningar och den överträffade dom, hela tiden. Det var så coolt med alla trolleritricken och hur dom lurade alla med sin smarthet. Slutet var också helt oväntat. Älskar sånt!
 
Så skutt skutt, se den nu!

Havet vid Hållnäs

Åkte till en vän till familjen förra tisdagen. Hon bor i Hållnäs, vid havet. Så vi åkte båt, solade och åt gott. Adam fick lära sig att ro. Här kommer lite bilder från dagen.
 
 

Now you see me

Efter en lång jobbdag är jag, Adam och Ida nu påväg in till Uppsala för att komma på filmen Now you see me. Den verkar superduperbra! SÅ har höga förväntningar vilket brukar betyda att den inte känns så bra.
 
 

Sandsnäs - Ön Hedesunda

Bilder från när jag och Adam cyklade till ön vid Hedesunda. Det var två mil dit och två mil tillbaka. Cyklade totalt i 4-5 timmar. Det var varmt!!!
 
 

Grönan

Passar på att slänga in lite bilder från Grönan förra veckan nu på lunchrasten. Åkte Vilda musen och Kvasten för första gången. Det var kul men pirrigt i magen!
 
 

Sandra och Moa

Är på bussen hem från Tierp. Har varit hos Sandra och fotat. Fick också fota hennes söta lillasyster, Moa. Om en halvtimme är jag hemma och då kan redigeringen börja. Har massor med Lollobilder kvar som också ska redigeras. Kul!




Solig dag i Rullsand

Har haft en trevlig dag på Rullsand hos Adams mormor. God mat bjöds det på; paj, tårta, bullar, godis och grillat. Fick lite färg också, blev en hel del solande när man ändå är där. Ett dopp hanns också med. Trodde det skulle vara saltvatten eftersom att det är vid Östersjön men Dalälven mynnar tydligen ut där så salt var det icke.








Hejdå Grönan! Hoppas vi ses snart.




Gröna lund

Wii! Vi är ombytta och klara, snart bär det av till bussen som bär av till Uppsala där vi ska ta pendeln som bär av till Stockholm där vi ska gå till en färja som tar oss till Gröna lund! Det ni. Det verkar bli varmt (23 grader) men solen lyser med sin frånvaro enligt klart.se. Well well, det blir nog soligt i alla fall. Nu ska jag ha en superkul dag tillsammans med Adam, Ida och Matilda.
 
Tjing!
 
 
 

Hard work work

Idag var jag hos tandläkaren. Klarade mig bra - inga hål. Hade en väldigt snäll tjej som undersökte mig också. Hon botade lite av min tandläkarskräck. Kom hem till lunch och jobbade på med att få in veden under tak hela eftermiddagen. Skönt att jobba hemma då man får välja arbetstider och vad man ska göra lite mer fritt.

Idag planerades också en tripp till Grönan på fredag. Hoppas på bra väder! Ska bli jättekul. Får se om jag vågar åka "världens högsta" slänggunga. ;o

Bilderna på Lollo är fortfarande på redigeringsstadiet. Men det ser lovande ut, massa fina foton. Tog närmre 600 bilder så har lite att välja mellan.

Fotografering

Just nu befinner jag mig på bussen (tidsinställt) mot Uppsala och Lollo! Det ska ske en efterlängtad fotografering med denna vackra kvinna. Ska bli kul att träffas då vi inte träffas allt för ofta och jag längtar tills jag får se reslutatet. Hoppas på många bra bilder, har ju perfekta förutsättningar. Vädret verkar också bli bra, inte för varmt och inte för mycket sol - perfekt fotoväder.
 
 

Midsommarbröllop i Järvsö