'Var ju ett tag sen


'Kemiprov

Fick tillbaks kemiproven idag. Man blir ju lite rädd när det är fullklottrat med massa röda kommentarer. Fick till och med ett "Nej!", syns på bilden. Men det gick ganska bra i alla fall. Stannade kvar en timme extra också bara för att boka biljetterna till Paris. Men det gick ju som det gick, bokar på onsdag istället.

'Mhm = ja

Har inte orkat med datan så mycket den här helgen. I alla fall inte på dagarna. Var i stan med Ida igår, hittade lite kläder och köpte ett nytt ungdomskort. Idag har jag pluggat typ, franska och biologi. Klar med franskan, snart klar med biologin, en labb med potatis.. Skulle ha gjort några mattetal medan pappa fortfarande var hemma, men jag hann inte. Så nu får jag vänta en vecka. Har kollat på två filmer också, kommer inte ihåg vad nån av dom hette. Bra koll man har..

Ska ner och fixa nått att äta nu tror jag.

'Lite fläckar sådär


'Virus

Har typ tre timmars hål idag. Våra lärare skulle hem, sjukt barn typ. Sitter just nu och väntar på Elina och Sandra, dom har fått virus på sina datorer och det går inte att stänga av dem. Min dator har i alla fall klarat sig. (a) Börjar om en timme nu, gick till Lidl och sånt grejs. Lollo håller mig sällskap i väntan på datanördarna.

'Naglar & Bricanyl

En nybadad Ebba med russinfingrar och fixade naglar sitter här och bloggar.

Vad har hänt idag då. Jo, tydligen så klassas min astmamedecin som dopingmedel. Haha, lite mobbat kanske. Förfrös mina fingrar påväg till skolan imorse. Tappade känseln i dom, illa illa. En pluggfri dag också, har typ läst och fixat lite. Behövde en paus från datan. Men nu är jag tillbaka igen.


'Mjauu


Så sööt!





Dom gillar inte direkt varandra..

'Bad tajmiing

Emelie: Ååh, jag kommer få ig
Sandra: Vem bryr sig??

Huhu, missförstånd typ. Sandra pratade om en grej som hon läste i tidningen.

'What did u say?


Ser lite roligt ut, böckerna på ett ställe och folket på ett annat. Okej, såg roligare ut just då, men i alla fall.

Och sen bilderna jag skulle lägga upp igår. Min fuktsallad och en potatislabb som vi gjorde på biologin.


rooligt, haha

'Vad ska jag säga då?

Elina: Vad lång den är
Ebba: Du måste förlänga den så att den blir kort..
*Tystnad*
Båda: HAHAHHAHA


'Yeees

Okej, äntligen klar med svenskan. Ska bara komma på en bra rubrik, sen kan jag sova. Skulle ha gjort några till saker också, men jag hinner inte. Måste ju sova lite också. Ehe, ser en stor spindel brevid mig, så lägger in bilderna jag tänkt lägga in lite senare. nu måste jag springa!
HEJS

'Tihihaho

Elina:
När är påsklovet? Vecka åtta??

'Light








'Mhm

Har inget att skriva om här typ. Kom hem från Simon igår typ fyra, pluggade och sov. Vaknade imorse, pluggade lite till. Ska fortsätta snart. Svenska och kemi fram till tisdag, sen byts det väll ut till nått annat.

I alla fall, kollade på Salt och Killers hos Simon. Somnade typ lite senare, vaknade runt sju och böt till pyjamas, sov lite till. Mosade ner kameran i väskan så den gick sönder. Fungerar ju fortfarande, vara bara en liten glasgrej, ett filter, som sprack.

'Bälte

Simon:
AAAJ! Mitt bälte!
...
Jag haaar inget bälte!!!?
Aj min knapp!!

Film nu


'Happy

Wiihi, gick bra på en svenskagrej jag lämnade in. Gjorde min dag, eller min vecka. Månad kanske? Aja. En lektion klar sen ska jag och Elina till Simon och kolla på film.


'Mhm

Börjar snart med franskan. Är inte så snabb idag..

'Dagens idag

- Skola
- Svenska (håller på just nu)
- Mat
- Franska
- Engelska
- Svenska igen

Hurra för mig underbara dag. Så här blir det ibland när man spar allt till sist. Kom nyss på att jag inte kan gå ner för trappan här hemma utan att det låter men upp går bra. Wierdat.
Back 2 swedish


'Fysik B



'Potatiis

Tha biologilabb. Potatis i provrör med saltvatten. Taha.



Ihålig??


'Oopsi

Körde i Gävle igår, gick bra. Bussen kom inte heller, det var för halt tydligen. Mamma körde mig en bit, tog en annan buss. Idag har vi försökt boka en Parisresa men inte så lätt när vi måste hitta allt själv. =/ Hoppas på att fixa det imorrn. Gjorde en kul labb på biologin också. Lägger upp bilder sen, men stora dator fungerar inte just nu.

Skulle ha pluggat nu egentligen, men glömde böckerna i skolan. Inte så bra kanske, men ganska skönt.

'Öööh?

Ebba: Emelie *petar henne på ryggen* känner dina papiller det här?
Sandra: Men du ska inte smaka smaken!

Vi är konstiga.


'Isig dag

Väntade typ en halvtimme på en buss som tydligen var inställd imorse. Pappa körde mig till en annan buss som var tjugo minuter försenad. Jättekul morgon, eller inte. Kallt och irriterande.
Kan inte gå av på samma hållplats som jag brukar heller. Det är för halt för att nån ska kunna hämta mig där, måste gå av på ett ställe längre bort så det tar extra lång tid för mig att komma hem nu.
Ska köra i Gävle imorgon också, kul när det är såhär halt. Kanske blir inställt, skulle kanske behövas.. Dumma is som förstör allt.


Förklarade en ekvation för Em på matten idag med hjälp av ett litet papper. Kolla vad fint jag vek! Haha, bra att hon kan förstå mina konstiga förklaringar.

'Nuuw - swänska

Löste kuben igår, tog typ fem timmar. Men klarade det i alla fall. Det regnar, typ +2 grader.
I förrgår var det -22. Japp, vädret har nog svårt att bestämma sig.
Ska plugga lite svenska nu.


'En liten kub

Titta vad Ida köpte till mig. Hihi, ska försöka lösa den snart.


'Hejsanhopp

Sitter och pluggar lite, går inte så bra men försöker i alla fall. Lägger upp en bild på nått jag ritade förra veckan typ, var ett tag sen en bild kom upp här. Pluggade antagligen franska samtidigt som jag ritade, boken ligger ju under..


'Rubriken

Kom hem för en stund sen, åkte till Britta och grattade henne, hon fyller 75 idag. Hade egentligen inte hunnit följa med men hade ingen sista lektion så då gick det bra.
Jag gillar att det börjar bli ljusare ute. Kan äntligen se vart jag ska gå av när jag åker hem med bussen. Jättesvårt när man inte har nått att gå efter i mörkret. Har inte missat hållplatsen nån gång i alla fall, lite stolt. Haha.
Internet segar. Så datan är inte så kul just nu. Får se vad jag kan hitta på.

'Seg

Känner mig lite seg just nu. Lite hosta typ. Ska dricka te eller nått annat varmt, krypa ner under en filt och sova eller läsa. Blir inget plugg idag, orkar inte.

'Gult är.. jaa

Testade ett gult lack som jag fick av Ida i julas. Vet inte riktigt vad jag tycker än, ser lite ovant ut. Blev nyss klar med bokrecensionen också tror jag. Ska kolla igenom den en sista gång sen skicka till urkund.



'Pluggis?

Lollo: vad gör du?
Ebba: pluggar.
Lollo: du pluggar alltid
Ebba: men jag måste göra klart det här idag.
Lollo: Varför då?
Ebba: så jag kan plugga på nått annat imorgon..

'Spårig väg

Det här inlägget än tillägnat den lilla Louisen som klagar på min uppdatering.

Känns som om skolan har börjat gå bra igen, gick lite dåligt innan jullovet tycker jag i alla fall. Men fick tillbaka ett engelskaprov och en uppsats om USAs miljöpolitik, gick bra på båda så hoppas det har vänt.
Fick köra hem sen också, pappa skulle fixa nått i Tierp. Snällt, men inte så kul att köra på en spårig och oplogad väg. Körde med den nya bilen som jag typ aldrig har kört med, -lite läskigare, - lite svårare.. Mötte skolbussen som jag åkte med förr också. Men allt gick bra.

Nu ska jag ner och göra nått. Typ svenska hemprov eller skriva klart en gammal bokrecension. Låter underbart roligt, i know.

'Bra Ebba, braa

Elina: Jag har ett blåmärke på armen sen där där dörren.
Ebba: Var det nån som puttade diig ? :o
Elina: Jaa.. duuuu
Ebba: jaag? ooj

eheee, jag måste ha världens sämsta minne.

'It's me






'The day in school

 Första skoldagen avklarad. Blev lite glad faktiskt, slutar tidigare på onsdagar. Kommer komma hem en timme tidigare än vanligt alltså, tummen upp på det. Sköt upp ett prov också, så behöver inte börja plugga på det riktigt än heller.
 Emelie ska vara allvarlig den här terminen som jag skrev lite tidigare, säger bara lycka till till henne. Det höll i 2 minuter, men bättre lycka imrogon kanske? Hahahaha.
 Ska byta till mukiskläder nu och fixa klart min älskade lilla franska som jag har jobbat såå hårt med.

'Hehe

Em säger: Jag har bestämt mig för att det här ska bli en allvarlig termin.
Ebba: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

Vi har kemi..

'Det var en dag

Fotade idag, betyder att jag måste plugga nu istället. Så kan det gå. Dumma franska. Eller kanske ska säga dumma mig som itne har gjort det tidigare. Aja, när franskan är klar så finns det typ massa andra saker att plugga på. Jippie, inte pigg på att börja skolan imorgon.




'En vårdag

Typ +3 ute, massa slask, vårdag idag? Ja, snart blir det väll kallt igen. Passade på att springa ut och fota när solen var framme. Blev inte några jättebra, men slänger upp några här i alla fall.



'Money money money



'Fredagen

Valparna var jättesöta, somnade i knät efter en lång stund med massa bus. Fick fina julklappar också, en cool ring bland annat. Thank u
Hann precis med bussen hem också. Hade fått vänta en timme i Tierp annars.

'Små valpar

Ska till Sandra nu med Em och Elina. Hoppas vi hoppar av på rätt hållplats. Haha, men det går nog bra. Ska kolla på dom små valparna och dela ut lite julklappar. Massa mys på det.

'Snö och rusk

Oj vad det snöar! Var nyss ute hos fåren, kunde knappt stänga dörren för att det var så mycket snö ivägen. Men Vilma hjälpte mig att få bort allt så nu är fåren instängda. Ska ut och fota lite typ nu, hoppas det inte har blivit för mörkt.

Vilma

'Otur

Ååh, varför ska det vara massa längdskidor på tv just när man måste plugga? Får försöka göra båda samtidigt, går nog jättebra. Ehe.. Nej, men om jag ska översätta en svår franskatext så kan jag inte kolla på tv samtidigt, då fattar man ju inget.  Men har en kvart på mig nu innan den börjar igen. Kanske kommer igång lite i alla fall.

'Fjärr x 3

Reklamerade min gamla fjärr, den slutade fungera. Dom skulle skicka en ny till mig. Men fick två stycken med posten idag. Haha, så nu har jag tre stycken. En som inte fungerar och två som fungerar. Bra att ha en i reserv ju.

'Harry Potter

"Ebba, då åker vi och kollar på Harry Potter om en kvart. Bara så att du vet det"

Ja, mamma kom in för två minuter sen. Måste gå och byta om. Nu är min pluggkväll förstörd, buhu. Haha. Jag är typ sist med att kolla på den här filmen, men skit samma. Bättre sent än aldrig.
Heejs.

'Glöd





'Före & Efter



'Bokkis

Suttit och skrivit lite på min bokrecension. Flugornas herre. Går sakta men säkert, hoppas jag blir klar idag. Nu ska jag åka till Tierp med mamma och Ida och handla lite grejs.
Tjing!

'Snö snö, stålande snö

Lite sent med julbilder kanske.



'Sweet misery


'Lilla Ida


'Josh Groban - Hidden Away



The sweetest feeling I've got inside
I just can't wait to get lost in your eyes


'Foto 2009

Fick min fotobok med posten idag! Gissa om jag är glad? Hur kul är det inte att se sina bilder i en liten bok. Kommer nog kolla igenom den många gånger idag. Ska fixa ihop en bok för 2010 också, blir fler bilder i den och en större bok.



'The greena taket

Kunde inte somna igår, tiden måste ha stått stilla. Kollade på klockan och den var typ lika mycket varje gång. Hatar när det blir sådär. Vakande i alla fall av att det lät konstigt, konstiga dunsar från taket. Det läcker tydligen in vatten (!?) så pappa håller på att hacka bort massa is därifrån. Läskigt!


'Nått litet och rött






'Lolheader

Japp, fixat två bloggar idag. Fixade Lollos nyss. Hon sitter också och klagar på att jag uppdaterar för lite. Men det är lov. Håller i alla fall på med en liten bild grej som kommer upp senare.

Klicka på bilden för att komma till plutten.

'ttöR & tluG




'Nyår

Somnade runt sju, vaknade vid tio. Jag och Sandra skulle ju åka taxin/bussen till Tierp. Hade i alla fall jättekul igår. God mat, massa spel och skoj. Skålade ute i den kalla snön och kollade på fyrverkerier. Sen hem för att spela wii, twister och ubongo. Tack Emelie och Frida som fixade allt.



Med andra ord



Emelie, Frida, Sara, Jenny, Linnea, Sandra och Kristina
Skåål!






Ubongo, eller vad det nu hette. Otroligt roligt klockan 5 på morgonen, just då som man är bäst på att lägga pussel ju.

'Gott nytt ååår!!


tidsinställt