'I fredags

Emelie: Hur kan du känna alla biblotekarier?
Jag: Jag gillar böcker..


'Off we go

Ida och jag ska till tha city om några minuter. Ösregnade nyss, men nu har det slutat. Hoppas det inte börjar regna när vi är där borta bara, usch usch. Borde kanske ta med ett paraply?


'Man tager det man haver






Min fina lilla studio. Nästa gång blir det bättre bilder, borde stryka lakanet eller nått. Och mer ljus!

Krattat löv

Kom nyss in, har krattat löv. Tog ett tag och det var itne så kul när man har världens träningsvärk. Tror att vi har krattat bort det mest nu i alla fall.

Nu ska jag ner och bygga en ministudio.




'3




'Snart

En lektion kvar, trafikant. Sen är det slut och lovet kan börja!

'Livrädd

Jag har en lampa utanför mitt rum. Den går typ på timer, eller hur man nu ska säga. Aja, den slocknar i alla fall klockan 11 varje kväll. Men jag lyckas alltid glömma bort det, så blir livrädd varje gång. Det blir helt mörkt bara. Usch usch, inte bra.

Nu (snart) - sängen.
Nattinatt


'Träningsvärk?

Carro körde ett bodypump pass på idrotten idag, helt slut är jag. Kommer säkert ha världen träningsvärk imorgon, och jaa. Har körlektion då också. Men sista dagen innan lovet, så skönt!

'Blue


Min penna fick slut på stift igår, så fick låna en av Emelies färgglada pennor. Matte blev genast mycket roligare.

'Photoshop 4 real


Photojojo

'Dagens citat

Emelie: Ebba, om ditt huvud ser ut som dina anteckningar gör så förstår jag varför jag inte alltid kan förstå vad du menar när du ska förklara nått för mig..

Ner och pluggeliplugga. Längtar tills imorrn klockan typ 2, då är jag klar med allt nästan! Så skönt.

'Förgiftad äggröra

Efter en lång eftermiddag/kväll med franska och engelskaplugg ska jag äntligen lägga mig. Hjärnan har förvandlats till fransk äggröra, förgiftad med utsläpp från usa. Låter inte så bra, är inte så bra heller. Antar att imorrn blir som idag, fast värre. Men på onsdag, då är allt slut. Så skönt det ska bli!

Var jättehalt när jag körde hem från bussen idag. Läskigt! Japp japp. En sak till: Månen lyser åt fel håll, så nu kan jag somna tidigt! Jippie!


Slänger in en bild också. Lovely från lilla mobilen. Innan, det blev kallt och alla löven rammlade av.

'Det kallas plugg

Det kallas plugg, och jag försöker mig på det just nu. Med msn och allt, går priima ballerina bra! Eller inte, ska lära mig massa ord, göra massa uppgifter, lära mig massa meningar, lära mig att prata på engelskan och fixa en bra powerpoint. Jaa, kommer inte hinna med nått av det där typ om jag sitter här och skriver.

Såå, tjillevippen!

'Good day

Jag har nyss bytt däcken på en bil här hemma. Behövde inte göra den andra, höll på att dö av kyla. Iskallt! Så nu sitter jag i mitt rum och huttrar istället. Har nästan skrivit klart min engelska bokrecension och nu ska det läras in franska ord så det ryker om det. Är på jättebra humör och har ingen aning om varför.


'På andra sidan

Farmför en liten dator lååångt långt borta sitter lilla Elina. Hon och jag är trötta och funderar på vem av henne och Sandra som har dödat en spindel..


'Frost

Ska snart ut och klippa klövarna på de små fåren. Men först lite frostbilden sen imorse.






'Får

Fotade de nyklippa fåren idag.


Renata och Rebecca åt upp mig :o





'Uppe med tuppen

Sitter och skriver på min engelskaredovisning. SKa prata typ fem minuter, har tre nu. Hinner nog klart med den idag.

Massa kallt ute idag då! Tror att det är typ -5, det var det i alla fall för en timme sen. Nu ska jag byta ut mina "genomskinliga" röda skor till vinterskor. Skönt! Den tjocka vinterjackan får vänta ett liiet tag till.

Back to english!

My shoes. Kan se min roosa strumpor.

'Smarta msnpluttar

 


'20/10





Aah, dagen började ju med matteplugg i bussen. Sen förklarade Em en grej, så jaa. Behövde inte plugga så mycket mer efter det. Tror provet gick bra, men kan ju ha fått typ 10000 slarvfel. Man vet aldrig.

Mer plugg på g. Usch usch, får stå ut tills lovet.

'17,5

Ingen första lektion, kunde haft sovmorgon. =/ Well well, får försöka använda tiden till nått bra.

Kom nyss på att jag fyller 17,5 år imorgon. Grattis i förskott till mig!
Nu ska moi and Sandra fixa nått biologigrejs.

'Nytt - höst


Ändrade lite i desingen. Matte igen nu då.

'Baksidan

elle. ' säger: hur vet du svaret?
Ebba, säger: ööh, det står på baksidan..

Haha, matteplugg på hög nivå. Eller kanske inte, dom lätta talen är svåra och ja. kommer inte gå så bra på provet imorgon. Måste ringa Em eller nått, hoppas hon kan förklara. Annars är jag körd.


'Home sweet home

Hemma efter en ganska onödig skoldag. Massa plugg som väntar, matte och engelska är väll det viktigaste. Skolan är inte så rolig veckorna innan loven.


'Beyoncé (Obama) - Single Ladies


'Gick bra

Fåren var så duktiga. Eller, kanske är jag och pappa som blivit bättre på att jaga dom.. Behövde i all fall bara jaga dom lite innan dom sprang in i kärran. Good.

Kortdag imorrn, that we like. Sen hem och plugga engelska och kanske lite matte.

'SÖNdag

Skulle ha gått upp tidigt idag och fotat soluppgången. Men min älskade väckarklocka bestämde sig för att inte väcka mig idag. Så jag får göra det en annan dag helt enkelt.

Ska snart äta lunch, sen ska hela familjen ut och ta in fåren. Stackrarna har varit ute den här veckan, det måste varit iskallt. Men nu ska dom in i värmen igen. Synd bara att dom typ vägrar att gå in i kärran. Tar jäääääättelång tid innan man fått in dom på grund av det där.

'Mallorca


'Det snöar inte

Verkar ju ha snöat hos alla idag, förutom här! Åååh, jag vill också ha snö. Passar i alla fall på att lägga in några höstbilder, innan det är försent.




'Trötter

Satt och höll på med engelskan, letade också efter bra låtar som jag kunde lyssna på. Hittade en låt som skulle få en att somna. Aldrig att det kommer fungera tänkte jag, startade låten och fortsatte med engelskan. Haha, blev supertrött efter typ tio minuter. Jeesh, tur att jag höll på med den ett tag innan, för nu orkar jag inte mer.

'Missade bussen

Ååh, jag fryyser! Har massa tjocka kläder på mig, sitter vid två element men jag fryser fortfarande. Dumma buss, kom för tidigt imorse så jag missade den. Stod och väntade i en halvtimme, blev iskall och har inte blivit varm än. Morfar var i alla fall snäll och körde mig, så missade inget. Resten av dagen har varit bra, fast, jag har typ sträckt min stortå.. Hahahaha.

Nu ska jag värma upp mig med en kopp te eller nått. Sen måste jag skriva på min engelskauppsats. Längtar till lovet.

'Hallstatt




Ohmygosh, har hittat världens vackraste ställe typ! Hallstatt i Österrike.

'I lördags

Jag: STOP! Jag har en cool bild!
Elina: Vadå? Den fula bilen? Med en carzyfrog groda i?
Jag: *stolt* Yepp


Okej, bilden blev mobb. Men hann bara ta en, vi hade båttom typ.


'Light

Skickat in en biologigrej, bara en kvar och den är nästan klar. Översatte en franskatext nyss, kul när inga ord finns med i ordlistan. -.- Alla lätta finns, men inte dom man aldrig har hört talas om. Bra där.

Ååh, såg just att det är världens finaste ljus ute! Går inte att få med på bild.. Tror jag ska ut på en liten promenix med Vilma nu. Mössa och vantar på.

'Kallt


Tjing! Sovmorgon idag. Mamma ska till Tierp så åker med henne, kommer dit vid nio och börjar typ halv elva. Men men, tänker inte ta moppen till bussen när det är såhär kallt. Brr!

'Lost and Found

Usch, har bara tappat bort massa saker den senaste veckan. Men nu börjar jag hitta allt igen. Hittade nyss en "plupp" till min väska. Tappade den i fredags eller nått. Imorse gjorde jag en dum sak. Tog ungdomskortet istället för busskortet, så smart. Haha. Måste ha varit hur trött som helst typ, kommer inte att göra om det i alla fall. Så ja, var lite dum i morse.

'Schooup

Har fixat klart en biologigrej, ett informationsblad typ. Plockat äpplen och kört dom till fåren, hjälpt Ida att baka massa kladdkakor till nån skolsak och kollat på en film. Känns som jag har hunnit med massa saker idag och ändå har jag segat hela dagen.. Wierd. Ska snart ner och fixa lite mat också. Eller ja, typ nu.

Goodbyye

'Natasha Bedingfield - Soulmate


'Måånga bilder

Hittade jeansen nästa direkt, låg under massa av Idas kläder.

Nu lägger jag upp alla bilder på en gång. Kommer bli ett jättelångt inlägg.


















'Borta

Mina favorit jeans försvann för en vecka sen och jag har inte hittat dom än. Känns som om jag har letat överallt men måste ju ha missat nått. Nånstans måste dom ju vara, så nu ska jag leta en gång till. Sen kommer lite bilder från igår/idag upp här på bloggen.

'10/10-10

Kom nyss hem, håller på att lägga in bilderna. Ska plugga snart, buhu. Idag är det den 10/10-10 de ni!

'And off we go

Ska snart åka iväg till bussen. Elina och jag ska fota i Söderfors, sen hälsa på Simon. Hoppas det inte börjar regna, inte så kul att fota då ju.

Oj, nu måste jag åka.
Hejs

'Runt runt runt



'Nyss

Emelie:
Engelska till afrikanska?! Det vill jag INTE ha.

'Dumma dag! Dumma dator!

Ååh. Allt har slutat fungera. Hela min dumma dator! Jag hatar den, fugnerar aldrig. Jag som skulle fixa massa grejer. Sitter vid Idas data nu, men hon kommer väll snart och tar tillbaka den. :/

Ehee. Kom nyss på att jag har min bärbara. Ska bara hitta laddningsladden..

'Pruuuv

Sitter och chattar med den lilla Elinan, vi försöker oss på några fysikuppgifter. Usch, kommer inte gå bra på provet imorrn. :/

Imorrn ska jag och Beccabus, om hon kommer upp ur sängen, hälsa på the old school in Öhus. Har sovmorgon så ska vara där den tiden istället. Läänge sen sist.

Nej, nu ska jag fortsätta. Ta på mig lite varmare kläder också, fryser snart ihjäl.

'Bort med den bara

Tog precis av mig en stenring som jag alltid har runt min handled. Fick ha på massa handkräm och dra ganska mycket, men jag fick bort den i alla fall. Fast nu är den ena armen mycket lättare än den andra. Aja, I'll live.


'Kladd


Haha, ser så snyggt ut när jag skriver redovisningar. Är i alla fall klar nu.
Nu sängen, eller ja, snart. Nattinatt

'Goodmoorning sunshiine

Tror att min väckarklocka går fel. Den ringer kvar över sex, men egentligen är klockan fem över sex. Katastrof, jag kan ju sova tio minuter längre! Haha, få fixa det när jag kommer hem från skolan.

Det gick föresten jättebra att köra igår, superbra körlärare. Och snart ska jag ut och vänta på bussen i det kalla höstvädret. Brr. Vantar? Ohja.

'Nervös

Okej, jag ska ha körlektion om en halvtimme. Det är tydligen en jättebra körlärare idag. Men jag är fortfarande lika nervös. Jeesh.

'Automne








Blev lite kär i den här mossan. Jättemjuk :D

'Såå söt

Världens sötaste Elina om vädret igår natt:
mörkt väder typ. med lite lampor i himlen, småå lampor.

Har precis gjort klart en labbrapport. Ska snart börja med den andra. Massa biologigrejer som ska göras innan lovet känns det som.

'Dagen i bilder









'Hemma igen

Kom nyss hem, stackars Em sitter fortfarande på bussen, gick för typ 15 minuter sen. Ska kanske inte klaga så mycket..

Johanni
plattade mitt hår i tisdags.

'Gävle

Tänkte lägga upp lite bilder. Men håller på att göra en backup på hela datan, så det går lite segt. Ska i alla fall in till Gävle idag med the usual ones. Åker om 30 min och är framme halv 2. Tar två timmar (y) Så går det när bussarna inte går så ofta.

'Huhu

Idol, fysik och msn. Elina och jag försöker lösa en fysikuppgift. Men det går inte så bra. hahaha. Aja, det här klarar vi!

'Ledig dag

Sitter och kollar igenom lite blider som jag fotade idag. Ledig idag. På måndag slutar jag kvart i ett men måste stanna kvar till klockan tre, har körlektion då.