'Gr8

Kom hem. Satte mig i soffan med franskaboken. Vaknade två timmar senare. Känns som om jag håller på att bli förkyld. Huha, neej. Nu måste jag lägga massa filtar på sängen så att jag inte blir mer sjuk. Skulle kunna gå och lägga mig nu nästan. Men nono, inte riktigt än.

'Brr

Ute och åkt ett tag nu. Åkte till ett ställe som vi spelade in en film vid i femman. Måste kolla på den filmen imorgon. Blev ju helt iskall också så nu ska jag jag duscha, mycket varmt!


Linn on her moppe


Lollo and moi på en gunga.


Jag i måndags. Lollo körde mig på cyklen så fick ha båda väskorna på ryggen. Snyggast!

'Moppe

Tar moppen till Lollo, möter Linn där.  Får se om vi hittar på nått kul.

Tjing!

'Moi Lolita - Alizée

Finally, done! Nu ska jag gå och hjälpa morfar att starta cdspelaren. Lyssnade på franska låtar samtidigt som jag skrev sammanfattningen. Här är en.


'Mer franska

Måste plugga mer franska. Tar den aldrig slut? Känns inte så just nu i alla fall. Massa andra saker jag ska hinna med idag också. Skulle ha klippt gräset, men det regnar..  Vilken otur (a) Sen är det iskallt i hela huset. Brr! Ska stänga dörren till mitt rum, virida upp elementet och sätta mig i sängen med franskan.


'Strawberries

Min kalender såg så tråkig ut. Så jag fixade ett nytt omslag.

'Brum brum

Idag har jag faktiskt pluggat lite. Läste en franskatext och sammanfattade den. Rolig text när man förstått den. Har gått igenom massa bilder från sommarlovet också.

Nu ska jag ut och övningsköra.

'Lollipop










'Snyggt

Kom hem från Lollo -bra bilder blev det, lägger upp några senare- och hade problem med att komma till huset. Skulle hoppa över ett hål som pappa har grävt, med högklackat. Ser inte så snyggt ut här hemma just nu.


'Lång sovmorgon

Sovmorgon idag, har ingen fysik så börjar halv ett istället för halv elva eller nått. Ska kanske till Lollis efter skolan, fota och så. Fint väder så man måste ju passa på.


'Tiny marshmallows

Testade att doppa minimarshmallows i choklad. Sen in i frysen. Ida som hatar marshmallows gillar när dom är frysta. Det blir en helt annorlunda smak.

'The datorer is back

Wihhooo! Har fått tillbaka våra datorer. Det var nått med åskan så vi fick inte hämta ut dom förut. Tror inte att det har varit såhär tyst på ett tag heller. Ingen pratar, alla sitter och spelar nått.

'Skola & stan

Skulle haft nån information eller nått idag på morgonen. Men så blev det inte. Första franskalektionen också, läxa på direkten Vi gillar Lena! Matte var det också.

Åkte till stan efter skolan. Blev ganska trött där ett tag. men efter lite mat blev det bättre. Köpte en nagelfil och nått annat nagelgrejs.

Imorgong är det körgrejs på individuella valet och vi har ingen aning om vart vi ska vara. Yeey!

Har världens bästa mobilkamera, eller inte.

'The sky

"Ebba! Kom ner och ta med kameran, det är nått du måste fota"

Det var himmlen jag skulle fota. I like. Så ser det inte ut varje dag.

'Cry When You Get Older - Robyn

Hey girl in the strobing light
What your mama never told ya
Is love hurts when you do it right
You can cry when you get older


'En tröja

Köpte en tröja i sommars som jag gillade. Så jag sydde en ungefär likadan, fast med lite mer färg. Den andra var svart- och vitrandig.

Here it is.

'Me

Märkte att man var tvungen att stå mitt framför kameran för att den skulle fokusera rätt. I den mellersta bilden vet jag inte vart fokusen är. Men det går säkert att ändra. Ska bara ta reda på hur. Älskar ljuset på den första bilden.






'Kamera

Beccibu gav mig ett halsband idag. Kamera. Tack din lilla plutt <3

Testade den nya fjärren till kameran för en timme sen. Bilder kommer upp snart. Tror aldrig att jag har fotat så många bilder på mig själv på en och samma gång.


'First day

Första skoldagen idag då. Inga lektioner, information och en lång håltimme. Gick runt i Tierp, tog ut pengar till mina fotogrejer. Har inte betalat mamma för dom än. Kom på att jag borde ta med kameran på torsdagar eller nått, kan ju fota lite under den där håltimmen. Lånade en bok till svenskan också. Här ska det börjas i tid!

Övingskörde lite efter skolan. Övade på att växla ner och upp. Går bättre och bättre, pappa blir också bättre på att förklara.

Imorrn är det sovmorgon, sen två lektioner. Fick fel busskort idag också, så nu kommer jag få förklara att mitt busskort ska fungera varje gång jag åker. Jättekul. Varför inte bara få ett tvåzonskort direkt?

Mina naglar idag.

'School tomorrow

Idag var sista dagen på lovet, skola imorrn. Ska upp tidigt, hoppas att det inte regnar. Då blir man så trött. Ska fixa mina naglar nu, Ida har köpt nått coolt nagellack och jag ska testa det nu. (a)


'Tjingeling

Sov bara nio timmar i natt men vaknade ändå utvilad. Trodde att jag skulle behöva sova typ 12 timmar eller nått för att inte var trött. Men tydligen inte.

Nu ska jag in till stan med Ida och pappa. Sen måste jag fota lite.


'Tired

Ojojoj. Jag är supertrött, har inte sovit sen jag vaknade igår klockan sju. Eller ja, blev lite sömn under en skräckfilm, den verkade lite för läskig. Så jag passade på. Cyklade till stenbrottet vid nio men det blev inget bad - no badkläder.

Fick hem mina fotogrejer som jag beställt idag. Har inte hunnit testa nått än, men tomorrow. Såg också att mamma hade lagt in lite pengar till mig, har ju målat massa och sånt hemma.

Tror att jag ska gå och lägga mig nu, elller ganska snart i alla fall.
Nattinatt

'Elina och Sandra

Om två timmar kommer Elina och Sandra hem till mig. Massa kul ska vi ha, skräck i lilla gäststugan, huhu. Eller ja, dom kollar på skräck, jag håller för ögonen och lyssnar istället.

Bilder på dom små mupparna





'Jackie Evancho

Mamma visade mig nyss den här tioåriga tjejen som sjunger. Trodde inte att det var hon som sjöng i början.

Börja vid 1.40 typ.

'Beställt

Beställde det här till min kamera igår, så jag får det väll på måndag om jag har tur.

En fjärrutlösare


Ett motljusskydd

'Tavlan på mig

Jag:
Ida, rätta till tavlan på mig om den hänger snett.

Haha, kom på att det där lät liite ego sen. Men jag måste ha vissa saker perfekta annars har jag svårt att koncentrera mig. Borden i skolan är ett annat exempel.

'My first

Jaa, här är mina första collagebilder. Märkte att det är bättre att fota några bilder, vänta ett tag och sen fota lite fler. Då blir ljuset olika i bilderna och man ser gränserna tydligare.

Det var jättekul att göra dom så fler blir det nog.


'I'll try

Nu ska jag ut och fota massa, ska försöka göra som Michael Hallett. Det svåra blir väll att ta så många bilder att det täcker allt. Aja, försöka kan man ju. Kommer ta lång tid att fixa det i ps, men då har jag nått att göra ikväll.

'Michael Hallett

I like






'Nytt i bloggen

Lite mer sommrigt kanske, men sommaren är ju inte slut än.

'Fångarna på fortet

Imorrn ska jag upp ganska tidigt. Eller ja, tidigt och tidigt, tidigare än vanligt i alla fall. Så snart är det läggdags för moi. Ska med Linn och hennes syskon till nått ställe i Gävle. Fångarna på fortet typ, med massa rum. Läskigt, men säkert kul. Bara inte mina naglar går av, haha.

Idag har jag testat mitt stativ lite, har också hittat lite kameragrejer jag ska köpa. Bland annat en trådlös fjärrutlösare. Blev inte så dyrt heller så jag beställer nog imorrn.

Lite gamla bilder som aldrig hamnat här på bloggen.







Och tre fjantbilder från idag.



'I Like - Keri Hilson


'Vampires Suck

Haha

'Nya schemat

Kommer komma hem tio i fem varje dag förutom på måndagen.. Hoppas på lite förändring de första veckorna.


'Shopping

Hemma igen. Sandras valpar är så söta, och dom växer väldigt fort. Förra gången jag såg dom var dom typ mini. Vilma luktade mycket på mig när jag kom hem.

Var ju i Valbo för första gången igår. Hittade ett stativ på Media Market för 200 kr. Fick världens största påse också, höll på att snubbla på den måånga gånger. Åt på Ikea också, billigt och bra.




Jag och Sandra sitter och väntar på en b...

Jag och Sandra sitter och väntar på en buss. Vi ska åka i nästan två timmar, går typ inget tåg. Benen värker, har varit i Valbo i 8a timmar och ja.. det känns.


'Emliee












'Yesterday & tomorrow

Beccibu kom hit igår, fotade henne lite. Nästan alla bilder blev bra, så det är svårt att bara välja ut några som ska visas här i bloggen. Så nu plockar jag ut några bara.

Imorrn ska jag hem till Emelie och sova där, hoppas på fint väder så vi kan bada. Packar nu.








'Grattis Ida

Idag fyller min minisyster 15 hela år.
GRATTIS!



Stor choklad var en av presenterna

'Många Lollisar


'The farmorweek




Ängelholm


Hahaha



Finns massa bilder på mig och Ida lite överallt i lägenheten.


Massa spelande


Farmor

'Photoshop

Nu är Photoshop installerat. Dåligt väder så jag kan sitta och redigera ett tag till.