'Baam baam

Har precis flyttat ut alla får till en hage. Det tog sin lilla tid, men nu är det färdigt.

Fick hem lite nagelsaker idag och så Ida ska vara min testperson, ska fixa hennes naglar nu. Ska bli kul. Ikväll ska vi elda majkase (=

'Turmynt

Idag och igår hade jag mitt turmynt. EBBA LYCKA står det. Halsbandet fungerar.

Jag har gjort chokladbiskvier också. Ville testa att göra med vit choklad men den måste ha en högre smältpunkt eller nått. För det brändes som, ja. Och usch, så jag böt till mörk choklad på slutet, mina fingrar klarade det inte.






'Provet gick bra (=

Tjo,
Sitter här i skolan och väntar på Emelie. Har precis gjort mitt samhällsprov, det gick ganska bra. Glömde bort en fråga men det var bara att chansa. Jag har Emelies nycklar så jag får kanske sitta här en stund. Haha. Om jag hinner ska jag gå och köpa godis, jättelänge sen sist. Min mage började nyss kurra..

Annars då, det är kallt i skolan som vanligt. Grå och tråkig dag idag. Lämnade inte in labbrapporten eftersom att jag hittade några småfel som jag ska ändra på. Hade biologi på engelska, det var ganska kul faktiskt. En kille som heter Ed berättade om hans jobb och vad han gör.

Nu ska jag ner och kolla om Emelie är klar.
Baaj

'Yeey

Fixade naglarna i alla fall. En liten anledning till att slippa plugga ett tag. Men jag var tvungen att gå ner senare i alla fall. Pappa hjälpte mig, jag fattar inte hur han gör men jag kunde allt jag har skrivit ner till den där sammanfattningen. Jag kunde inte det idag när jag pluggade i skolan. Hoppas att jag kan allt imorgon också.


Röd, svart, grön, rosa och blå

'Today

Har gjort klart en labbrapport och nu ska jag plugga samhällskunskap. Prov tomorrown, politisk ekonomi eller nått. Man blir helt snurrig i huvudet.

Hade ju nationella i engelska idag, writing. Det kände som om det gick ganska bra, hoppas på vg. Men det har ju känts så förut och då har det inte gått så bra. Så vi får se, spännande. Fick reda på biologiprovet också, vg där. Det är helt okej tycker jag eftersom att det var det första provet vi hade med henne.

Jag ska testa att måla naglarna i fem olika färger ikväll, om jag orkar. Det blir nog coolt om det blir något. Bild kommer säkert upp på bloggen också.

'Fyfan

Jaa. Nu har jag suttit här sen klockan fem. Har ätit mat och hjälpt pappa med att lyfta ett tak och så... Men har mest suttit här. Har otroligt ont i ryggen men nu är hela sammanfattningen renskriven. Äntligen, det har inte varit kul! Och det är så mycket man ska kunna.

Nu ska jag ner och kolla på tv eller nått, en belöning för att jag har varit så duktig. Eller så går jag bara och lägger mig.

'MSN Remix

Haha, Elina hittade den här när hon egentligen skulle plugga samhällskunskap. Ska jag egentligen också göra men jag tog nyss en mini mini paus. :D


'Nikola nått

Satt och rensade bort alla gammla nagellack och då kom mamma in och sa att jag borde fixa en hylla eller nått så att jag slipper ha dom på skrivbordet. Jag har faktiskt funderat på att fixa en hylla. Så nu är pappa uppe på vinden och letar hyllor. Annars ska han göra en ny till mig eller så åker vi till Ikea. (a)

Har inte pluggat så mycket idag, inte bra. Kollade på nån film om en gubbe som mördade människor och åt upp delar av dem. Usch, jag klarade nästan inte av att kolla klart på den.

Just det, vi fick ett ämnen som vi ska hålla "tal" om idag på svenskan. Kanske inte direkt tal, men man ska berätta om nått. Jag fick Nikola nått. Kommer inte ihåg efternamnet, han har gjort upptäckter inom elektrokemin. Hur ska jag kunna hitta saker och ännu värre, förstå det? Problems!

Nu ska jag plugga i alla fall. Nått måste jag ju göra, vill inte spara allt till sista minuten som jag alltid annars gör.

'Another design

Hej hej,
Nu har jag fixat en bloggdesign till. Den här gången blev det en till Sara. Det är så kul att fixa, kanske ska ändra lite på min egna design snart? Eller nu kanske. Haha.

Ska i alla fall försöka skriva klart min fysik labbrapport och plugga samhällskunskap. Huha, vilken rolig eftermiddag. Kanske ska åka lite moppe också, pappa fick igång den imorse. We'll see.

Baaj

Update
Blev en ny header. Lite tråkigt kanske, utan färg. Men bra tills vidare. Ska förska fixa en snygg sommardesign snart, ljusgul.


'Morning

God morgon
Har suttit och fixat lite på en bloggdesign. Vet int eom jag gör klart den idag eller imorgon. Men det är så kul så det kommer noginte ta så lång tid.

Pappa beställde en till handkontroll till Wii spelet i onsdags och vi ska åka och hämta den idag. Wii, haha. Snart kan Ida och jag spela samtidigt, fast hon kommer hata mig. För jag kommer ju vinna hela tiden, i alla fall på Slise spelet. (a)

Nu ska jag ner och fixa maten.
Baaj

'Lollis were here

Lollo kom hit ett tag. Vi spelade Wii, haha, of course. Det var kuligt och jag tror att hon också blev lite beroende.

Nu ska jag ut till bastun och sen ska jag baka pizza.
Hejs

''Kortdag

Dagen började med ett hälsobesök hos skolsköterskan. Jag är en centimeter längre än mamma, måste berätta det snart, haha. Sen vad det redovisning på svenskan och bygga massa kolväten på kemin. Dagen gick fort, roliga och korta skoldagar gillas.

Just nu håller jag på med en bildanalys till Fotografiska bilden. Det går faksitkt ganska bra men jag har inte kommit in på de svåra sakerna än. Sen måste jag hinna spela lite Wii innan Idakommer hem, vadå beroende? Men det är så kul!

Det här fick jag plus Wiispel och pengar


'Wii mest hela dagen

Hejhopp. Spelat Wii och jaa, spelat Wii detär vad jag har gjort idag. Borde ha plugga samhäll och fixat min svenskaredovisning. Men så kan det gå. Det är ett spel där man ska sliza massa saker, typ sushi, bambupinnar, ljus osv. Skitkul!

Dagen har rullat på. Fysik, biologi, matte, franska och samhäll. Franskan gick faktiskt ovanligt fort fast vi hade en ovanligt lång lektion. Så konstigt det kan bli.

Det har snöat hela dagen. Massa slask på marken, inte så kul att gå till bussen efter sista lektionen. Kallt och eländigt, haha. Men det är snart maj och det snöar. Vad är det här förnått egentligen?

'Det snöar?!

Vaknade nyss och kollade ut. Det är helt vitt på marken. Seriöst! Jag som trodde att det var vår.. Konstiga väder, det kan ju inte snöa den 22 april! Aja, ska kanske försöka hitta mina vinterskor igen..

Frukost, hejs!

'Seventeen

Yes, då var man 17 nu då. FIck Wii spelet när jag kom hem från skolan och jag har precis slutat spela. Haha, nu har Ida massa saker att slå imorrn innan jag kommer hem. Jag är helt slut, allt spelande gör en supertrött.

Biologiprovet gick sådär. Godkänt lär jag ju få iaf, + på det.

Nu ska jag sova. Såg nyss att mamma har ställt en bukett vitsippor med en flagga i brevid min väckarklocka. Snällt, den ska jag fota och lite mer saker. Ska göras imorrn, om jag hinner.

'The final countdown

Byggde massa kolväten på kemin, tiden rusade iväg och helt plötsligt slutade vi. Sånna lektioner är bra.

Kom nyss på att klockan är kvart i 7 och att jag inte kan nått till biologin än. Ooops, plugga ikväll? Ja! Blev precis klar med en sammanfattning som jag ska lära mig.

Imorgon fyller jag 17 hela år. Mamma och Ida har varit i stan och kommer snart hem. Jag får inte vara nere då, hmm. Undrar varför? Haha. Lollo har precis sagt vad jag ska få av henne, en gräsplätt. Haha, bästa presenten jag kommer få - lätt.

Back to the biologiplugg.

'Smartie


'Clarityn

Ååh, jag dör. Det är för varmt. Det är för kallt. Hela tiden, vart har lagom tagit vägen? Letade fram mina älskade Clarityntabletter. Två om dagen är bra för Ebban. (y)

Har i alla fall hunnit sy in två linnen mellan alla nysningar.. Ida har fixat mat, kebab nått, hk-läxa, det var ett tag sen det där. Måste hälsa på alla i Öhus snart.

Dinnertime.

'Pollen?

Sitter och är halvt död just nu, nyser och hostar hela tiden... Hade jättesvårt att andas idag på idrotten och sen började jag nysa. Kom på att det kanske är lite pollen i luften? Usch, en hel del nysningar för mig framöver då. =/

Smakade Magnum Gold idag, den var väldigt söt men god. Man undrar vad dom har haft i chokladen egentligen, så guldig som den var på yttersidan..

Ska plugga lite biologi, prov på onsdag. My b-day. (y)

'Fotodag

Fotade Ida och Vilma idag till mitt projekt i Fotografisk bild. Det var skitkul, bilderna kanske inte blev så bra men jag ska redigera dom sen. Håller på att lägga in alla bilder i datan just nu.. Ska bli kul att se hur dom blev.

'Gone Going - Black Eyed Peas feat. Jack Johnson


'Dum, dummare, Ebba

Ååh, hur dum får man vara? Jag spillde nyss ut massa nagellack på tangentbordet. Hann torka bort det men finns ju massa under också. Verkar fungera som det ska i alla fall. (y)

Nu ska jag bestämt mig för att skriva klart fotografins historia.

'Regn

Det regnar, gillar inte regn. Har några uppsatser att skriva och jag ska börja nu.


'Molière

Yees! Franskan är klar, har skrivit om Molière. En fransk skådespelare och författare. Men mitt Word program är dumt. Alla appostrofer (`´) eller vad dom nu heter försvinner. Så nu måste jag kolla igenom hela texten för att se vart alla sånna ska sitta. Det är inte så kul..

Chattar med massa folk samtidigt, då blir det lite roligare. Jag håller på med en omröstning, eller nått. Det ser ut som om jag kommer att förlora.. Men jag ska inte ge mig. Haha.

Sen blir det Andra Avenyn också.

'Boom boom

ÅÅh. Jag har världens träningsvärk. Den var värre i skolan, hade problem med att gå i alla trappor. Engelskan idag var kul. Vi skulle hitta på en historia, den blev ju lite knasig. Haha. Hade tydligen gått bra på matte och fysikproven också. (y)

Just nu sitter jag och dricker en massa vatten. Är törstig men de hjälper inte hur mycket jag en dricker. Påminner om en mardröm jag hade för ett tag sen. Huha.

Franskan väntar

'Äntligen

Pappa kom hem med Microsoft Office så nu har jag har äntligen installerat Word i min bärbara. Kan jag sitta nere och skriva, har mycket lättare att koncentrera mig där.


En väska och en ring som jag köpte i Kreta.
 

 


'Gäsp

Första dagen efter lovet avklarad. Hål, idrott - kondition och styrka och sen svenska. Vi har börjat med tal ellet nått på svenskan. Så vi fick sitta framme vid tavlan och läsa högt hela timmen.

Nu ska jag försöka att plugga lite.. Får se hur det går. Skulle helst lägga mig i sänge och sova. Men klockan är bara halv fem, så det hade nog inte blivit någon höjdare..

'Crete

Några bilder från Kreta.

Gammla stan, 10 minuters promenad från lägenheten.




En get uppe i bergen.


Fyren i gammla stan. Så snygg den såg ut på kvällen!


Nu ska jag gå och lägga mig. God natt

'Strange & Beautiful - Aqualung

Found it!



I'll put a spell on you
You'll fall asleep
When I put a spell on you
And when I wake you I'll be the first thing you see
And you'll realize that you love me


'Where is it?

Ååh. Jag lyssnade på en låt hela tiden när jag satt i planet till Sverige igen. Men jag hittar den inte! Ska leta och leta och sen ska jag lägga upp den här.

Har inte hunnit gå igenom bilderna än.. Det är inte så många, men jag rättar till dom samtidigt så det tar ett tag. Har firat pappa också, han fyller år idag. Grattis!

Imorrn börjar skola igen. Har ingen första lektion så det är bara idrott och svenska. Skön start, inga prov eller nått heller. Ska bli kul att träffa alla sötisar igen. (=

Nu ska jag fortsätta leta efter den där låten!

'Hemma

Hemma igen. Längtade faktiskt efter kylan, men efter att ha stått och väntat ute ett tag längtade jag tillbaka till Kreta igen. Det var 2 grader! Huha.

Nu är jag i alla fall hemma igen. Ska packa upp och lägga in bilderna i datan osv. Bloggar mer sen.

'Good bye

Today is the day. Åker hemifrån kl 12 och är framme i Kreta kl 19, det är nog kl 18 i svensk tid.. Ska bli så kul, min kamera kommer att vara full med bilder när jag kommer hem.

Just de. Igår fick jag reda på att jag kommer att få ett Wii spel i födelsedagspresent. Eller ja, jag ska betala en del av det men i alla fall. Blev superglad! Snaart.

Nu ska jag gå och fixa det sista. Skriver på söndag nästa vecka.
Good bye

'Packa

Alla ska med till Kreta iaf. Och jag kom nyss på att jag borde börja packa.. Får se vad som får plats i en ryggsäck. Måste ju ha plats så att jag kan köpa massa saker också.

'Fejk räkning

Mamma visade mig en räkning som hon hade fått idag, det stod att hon hade köpt en annons för 3500 kr. Hon tyckte att det var lite konstigt, hon hade ju inte köpt någon annons. Hon hade en vecka på sig att betala räkningen stod det. Det är också lite konstigt eftersom att man nästan alltid får minst 14 dagar på sig.

Hon kollade upp företaget och dom stod med på en varningslista. Det var ett företag som skickar ut massa falska räkningar och hoppas att nån ska gå på det och betala. Jag fattar inte att det finns sånna företag, det är ju helt sjukt.


'Påsklov

Haha. Jag glömde ju bort det helt. Har ju påsklov nu också. Hur kan man glömma bort något sånt? Dåligt av mig. Så går det när man är trött.

'Bad day

Mamma ska nog inte följa med till Kreta för att hon ska ta hand om ett får som inte mår så bra. Pappa är magsjuk och Ida vill inte följa med om inte mamma åker. Får se hur det här kommer att gå..

Proven gick sådär. Fick fysikprovet framför mig och kände att jag inte kunde så mycket, fattade inte första frågan och då kändes det ju ännu sämre. Men dom svårare frågorna var lite lättare. Matten var värst. Fattade inte en av de lätta uppgifterna och då gick det ju utför på allt. Men det kan ha gått bra iaf. Hoppas!

'Egypt 09

Några bilder från Egypten. Längtar tillbaks.